Cristian Radu (IGSU): Imaginile de la Colectiv vor fi puse la dispoziţia oricărei structuri abilitate care le solicită

Cristian Radu (IGSU): Imaginile de la Colectiv vor fi puse la dispoziţia oricărei structuri abilitate care le solicită

Imaginile publicate de presă în legătură cu tragedia de la Clubul Colectiv nu acoperă întreaga intervenţie din acea noapte, care a durat aproximativ cinci ore, şi vor fi puse la dispoziţia oricărei structuri abilitate care solicită acest lucru, a afirmat, joi, colonel Cristian Radu, prim adjunct al Inspectorului general al IGSU.

"Imaginile care au fost difuzate pe posturile de televiziune sunt înregistrate de colegii noştri şi nu sunt un film continuu din momentul în care intervenţia a debutat până la momentul finalizării ei. Intervenţia avut o durată de aproximativ cinci ore, iar imaginile respective au o durată de aproximativ 20 de minute. (...) A fost vehiculată informaţia că, la nivelul Centrului operaţional naţional al IGSU, s-a luat decizia de a fi ascunse aceste imagini. Eu sunt şeful acestei structuri şi afirm cu toată responsabilitatea că nu am comunicat nimănui, nu am ordonat nimănui, ba dimpotrivă imaginile există în format original la nivelul ISU Bucureşti Ilfov şi vor fi puse la dispoziţia oricărei structuri abilitate care solicită acest lucru", a declarat Cristian Radu într-o conferinţă de presă.

Un film cu o durată de aproximativ 20 de minute prezentând prima parte a intervenţiei autorităţilor după incendiul de la Colectiv a fost postat joi, pe site-ul Libertatea. AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 Așa o fi?