Cristiano Ronaldo plătește cheltuielile medicale pentru 370 de victime ale incendiilor din Portugalia

Cristiano Ronaldo plătește cheltuielile medicale pentru 370 de victime ale incendiilor din Portugalia

Jucătorul vedetă al echipei de fotbal Real Madrid și-a demonstrat latura sa cea mai solidară și nu a ezitat să finanțeze din propriul buzunar cheltuielile medicale a 370 de victime ale gravelor incendii care au devastat în ultima săptămână Portugalia, relatează online ziarul spaniol ABC.

Este ceea ce a confirmat cântăreața Katia Aveiro, pe contul său de pe o cunoscută rețea de socializare, referitor la tragedia care a afectat țara și a provocat moartea a 45 de persoane.

A fost la Madeira, regiunea sa natală, unde jucătorul internațional și-a manifestat pentru prima dată solidaritatea după prăbușirea unui copac secular peste cei care participau la o ceremonie și care s-a soldat cu moartea a 13 persoane.

Cristiano Ronaldo și-a demonstrat latura umanitară și anul trecut când un val de incendii devastatoare a ajuns până la Funchal, capitala insulei Madeira, provocând pagube uriașe.

Acum generozitatea lui Cristiano Ronaldo a fost și mai mare în urma imaginilor emoționante cu flăcările mistuind pădurile dintre Santarem și Viana do Castelo care l-au impresionat profund.

Atacantul-vedetă al Portugaliei și al echipei Real Madrid și-a exprimat pe contul său de Twitter solidaritatea cu familiile și prietenii victimelor și sprijinul față de "pompierii care își riscă viața pentru a ajuta cât pot de bine".

Cu două zile înainte, Cristiano Ronaldo difuzase un clip pentru susținerea unui copil bolnav de cancer, o altă temă care îl preocupă în mod deosebit pe internaționalul portughez.

Noul exemplu de solidaritate al lui Ronaldo intervine după ce revista Forbes a publicat lista celebrităților cele mai bine plătite, unde atacantul Realului ocupă locul doi, cu 85 de milioane de euro, fiind devansat doar de scriitoarea J. K. Rowling, autoarea celebrei saga Harry Potter.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…