CTP, despre Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?...Semn rău pentru interlopul poporului”

CTP, despre Piedone: „Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?...Semn rău pentru interlopul poporului”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să câștige alegerile de la 9 iunie, scrie Ziare.com.

”Candidatul Parizer Usturoi – doar un aperitiv”, este titlul postării de pe Facebook cu care CTP l-a desființat pe Piedone.

”Piedone își prezintă, la sediul partidului PUPUSIL, „Contractul cu bucureștenii”. Începe prin a spune „Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii”. Iar peste 1 minut, „Vă prezint acum programul meu”, a început jurnalistul.

”Continuă apoi cu o rafală de agramatisme, fraze fracturate, începute și suspendate, informează asistența că continuă să mănânce parizer, dar și usturoi, alte aberații și o poveste ridicolă: „Eu am fost dintotdeauna miner de diamante pentru dumneavoastră, dar n-am știut niciodată să le șlefuiesc”.

Cheamă apoi pe scenă un june cu coc care să se ocupe cu șlefuitul. Dă citire, silabisind îndârjit, punctului 1, dintre cele 12 ale programului?, contractului?, din care se înțelege că va da zeci de milioane de euro cetățenilor.

E prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiunea de crăpelniță perpetuă către bucureșteni a candidatului Parizer Usturoi; drept care i se taie scurt macaroana și se trece la alte subiecte.

Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”, a continuat CTP.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?