Cum a ajuns Joe Biden să își recunoască public cel de-al șaptelea nepot. „Este o problemă de familie”

Cum a ajuns Joe Biden să își recunoască public cel de-al șaptelea nepot. „Este o problemă de familie”

Joe Biden, a făcut o dezvăluire personală importantă. Președintele american și-a recunoscut public, pentru prima dată, existența celui de-al șaptelea nepot, într-o declarație exclusivă pentru revista People.

Joe Biden a recunoscut-o pe Navy, drept nepoata sa legitimă FOTO people.com

Potrivit Reuters, fetița în vârstă de 4 ani este copilul fiului lui Biden, Hunter, care a avut de rezolvat o bătălie legală pentru a primi dreptul la pensie alimentară, în luna iunie.

Aceasta nu este o problemă politică, este o problemă de familie. Jill și cu mine vrem doar ceea ce este mai bine pentru toți nepoții noștri, inclusiv pentru Navy, a declarat, emoționat, Joe Biden.

Președintele a subliniat că fiul său, Hunter și mama copilului colaborează strâns pentru a promova o relație sănătoasă și plină de afecțiune, care să fie în interesul fiicei lor.

Biden și-a exprimat dorința ca viața privată a nepoatei, Navy, să fie păstrată cât mai mult posibil departe de ochii presei și a opiniei publice.

În aprilie, la un eveniment organizat la Casa Albă, Biden a mărturisit că este foarte apropiat de cei șase nepoți ai săi și că vorbește cu ei în în fiecare zi. Cu toate acestea, decizia trecută a președintelui de a nu recunoaște public existența celui de-al șaptelea nepot a fost criticată de unii politicieni din ambele tabere, republicani și democrați.

Joe Biden are acum șapte nepoți legitimi, toți provenind de la cei patru copii ai săi . Din căsătoria sa anterioară cu Neilia Hunter, Biden are trei nepoți, iar din căsătoria cu actuala soție, Jill, are o fiică și doi nepoți, dintre care unul a fost fiul regretatului său fiu, Beau Biden, fost procuror general al statului Delaware. Acesta a murit în anul 2015.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”