Cum a călătorit cea mai înaltă femeie din lume pentru prima oară cu avionul

Cum a călătorit cea mai înaltă femeie din lume pentru prima oară cu avionul

Cea mai înaltă femeie din lume a călătorit pentru prima oară cu avionul. Rumeysa Gelgi a putut face asta după ce compania aeriană a desființat șase locuri și a montat o targă pe care ea să se poată întinde.

Tânăra de 25 de ani, originară din Turcia, a plecat cu avionul de la Istanbul la San Francisco în septembrie și spune că acum a prins gustul călătoriilor, scrie New York Post.

Rumeysa Gelgi are o înălțime 215,16 cm, iar recent a primit titlul de cea mai înaltă femeie în viață din Guinness World Records.

Cea mai înaltă femeie din lume a călătorit pentru prima oară cu avionul. FOTO: Instagram
„O călătorie fără cusur de la început până la sfârșit. Aceasta a fost prima mea călătorie cu avionul, dar cu siguranță nu va fi ultima. Mulțumesc din suflet fiecărei persoane care a făcut parte din călătoria mea”, a scris cea mai înaltă femeie din lume pe Instagram, rețea socială unde este urmărită de 19.600 de utilizatori.

Gelgi a distribuit mai multe fotografii din tipul călătoriei.

Gelgi spune că vrea să rămână în SUA pentru următoarele șase luni și că va face publice fotografii din călătoria ei prin California.

Înălțimea ei de peste doi metri este rezultatul unei afecțiuni numite sindromul Weaver. Din cauza condiției sale fizice, Rumeysa Gelgi are nevoie de scaun cu rotile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”