Cum a călătorit cea mai înaltă femeie din lume pentru prima oară cu avionul

Cum a călătorit cea mai înaltă femeie din lume pentru prima oară cu avionul

Cea mai înaltă femeie din lume a călătorit pentru prima oară cu avionul. Rumeysa Gelgi a putut face asta după ce compania aeriană a desființat șase locuri și a montat o targă pe care ea să se poată întinde.

Tânăra de 25 de ani, originară din Turcia, a plecat cu avionul de la Istanbul la San Francisco în septembrie și spune că acum a prins gustul călătoriilor, scrie New York Post.

Rumeysa Gelgi are o înălțime 215,16 cm, iar recent a primit titlul de cea mai înaltă femeie în viață din Guinness World Records.

Cea mai înaltă femeie din lume a călătorit pentru prima oară cu avionul. FOTO: Instagram
„O călătorie fără cusur de la început până la sfârșit. Aceasta a fost prima mea călătorie cu avionul, dar cu siguranță nu va fi ultima. Mulțumesc din suflet fiecărei persoane care a făcut parte din călătoria mea”, a scris cea mai înaltă femeie din lume pe Instagram, rețea socială unde este urmărită de 19.600 de utilizatori.

Gelgi a distribuit mai multe fotografii din tipul călătoriei.

Gelgi spune că vrea să rămână în SUA pentru următoarele șase luni și că va face publice fotografii din călătoria ei prin California.

Înălțimea ei de peste doi metri este rezultatul unei afecțiuni numite sindromul Weaver. Din cauza condiției sale fizice, Rumeysa Gelgi are nevoie de scaun cu rotile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 VIDEO După crimă, ucigașul doctoriței de la Brăila a fost la nuntă / „Nu are remușcări, nici emoții față de ce s-a întâmplat”