Cum arată astăzi cea mai populară imagine din lume

Cum arată astăzi cea mai populară imagine din lume

Lansat în 2001, sistemul de operare avea peste 400 de milioane de copii în uz până în 2006, și asta fără să luăm în calcul copiile piratate. Imaginați-vă acum câte persoane au văzut acest desktop și de câte ori a fost vizionat în ultimii 13 ani.

Este ușor de presupus că această imagine a fost vizualizată de miliarde de ori, și dacă până acum nu ne-am pus problema de unde vine această imagine, sau am presupus că este una generată pe computer, aflați că fotograful care a făcut-o se numește Charles O’Rear și este realizată în 1996. Locul în care a fost făcută această poză este Sonoma County, California. Charles O’Rear era în drum spre Marin când a decis să oprească mașina și să facă această fotografie. Citeste mai mult pe playtech.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

3 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

4 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung

5 Bloomberg anunță că Omenirea a intrat în cel de-Al Treilea Război Mondial, între două blocuri care se luptă pentru supremație