Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Ingrediente:

1 aluat foitaj din comerţ (sau poţi prepara în casă)
500 g sparanghel curăţat
2 ouă
230 g brânză ricotta (dacă e nevoie scursă)
½ cană de parmezan dat pe răzătoare
zeama de la o lămâie
½ cană de smântână
½ linguriţă de sare

Mod de preparare:

Totul începe odată cu încingerea cuptorului. Aşază aluatul într-o formă de tartă, având grijă să acoperi şi marginea. Acum ai două variante în care poţi să o pui la copt: ori înţepi cu furculiţa din loc în loc, ori aşezi o folie cu orez sau boabe de fasole deasupra pentru ca aceasta să nu se umfle şi să devină foarte pufoasă. Bagă la cuptor pentru 15 minute.

Continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Luați-o și pe asta cu Grindeanu! Și judecați voi cam despre ce ar fi vorba....

2 Uite o știre care chiar merită citită... / Asta spune multe și despre ce se întâmplă în Ucraina...

3 Șeful Apelor Române dezvăluie, într-o înregistrare cu camera ascunsă, adevărul despre criza apei. Momentul care ar fi declanșat problemele

4 Putin fixează trei condiții de neclintit în negocierile de pace: „Nu vom face compromisuri”

5 Doliu în PSD