Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Ingrediente:

1 aluat foitaj din comerţ (sau poţi prepara în casă)
500 g sparanghel curăţat
2 ouă
230 g brânză ricotta (dacă e nevoie scursă)
½ cană de parmezan dat pe răzătoare
zeama de la o lămâie
½ cană de smântână
½ linguriţă de sare

Mod de preparare:

Totul începe odată cu încingerea cuptorului. Aşază aluatul într-o formă de tartă, având grijă să acoperi şi marginea. Acum ai două variante în care poţi să o pui la copt: ori înţepi cu furculiţa din loc în loc, ori aşezi o folie cu orez sau boabe de fasole deasupra pentru ca aceasta să nu se umfle şi să devină foarte pufoasă. Bagă la cuptor pentru 15 minute.

Continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Fotografia care i-a convins pe români că sunt urmașii dacilor. Acum un secol, un scoțian a surprins-o într-un sat uitat din munți

2 Capul Verde, paradisul exotic ascuns al turismului sexual. Băieții Western Union și secretele nevăzute

3 „Gata cu împușcăturile”. Mesajul lui Trump după întâlnirea cu Zelenski: „Granițele să se oprească acolo unde sunt”

4 Kim Kardashian a lansat un model de bikini, cu floci multicolori...

5 Cum ar putea ajunge avionul lui Putin în Budapesta: escortat de avioane turcești și sârbe, pe o rută de 5.000 de km