Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Ingrediente:

1 aluat foitaj din comerţ (sau poţi prepara în casă)
500 g sparanghel curăţat
2 ouă
230 g brânză ricotta (dacă e nevoie scursă)
½ cană de parmezan dat pe răzătoare
zeama de la o lămâie
½ cană de smântână
½ linguriţă de sare

Mod de preparare:

Totul începe odată cu încingerea cuptorului. Aşază aluatul într-o formă de tartă, având grijă să acoperi şi marginea. Acum ai două variante în care poţi să o pui la copt: ori înţepi cu furculiţa din loc în loc, ori aşezi o folie cu orez sau boabe de fasole deasupra pentru ca aceasta să nu se umfle şi să devină foarte pufoasă. Bagă la cuptor pentru 15 minute.

Continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”