Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Cum să faci tartă cu ricotta şi sparanghel

Ingrediente:

1 aluat foitaj din comerţ (sau poţi prepara în casă)
500 g sparanghel curăţat
2 ouă
230 g brânză ricotta (dacă e nevoie scursă)
½ cană de parmezan dat pe răzătoare
zeama de la o lămâie
½ cană de smântână
½ linguriţă de sare

Mod de preparare:

Totul începe odată cu încingerea cuptorului. Aşază aluatul într-o formă de tartă, având grijă să acoperi şi marginea. Acum ai două variante în care poţi să o pui la copt: ori înţepi cu furculiţa din loc în loc, ori aşezi o folie cu orez sau boabe de fasole deasupra pentru ca aceasta să nu se umfle şi să devină foarte pufoasă. Bagă la cuptor pentru 15 minute.

Continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Copiii care s-au aruncat îmbrățișați în fața unui TIR aveau 13, respectiv 15 ani. Motivul tulburător pentru care și-ar fi pus capăt zilelor

2 „Trăim deja cel mai sumbru scenariu” / Predicția unui expert de la Cambridge despre întâlnirea Putin-Zelenski

3 SURSE Cine sunt liderii PSD care au trecut de partea lui Titus Corlățean. Ce rol au Ponta și grupul de la Cluj

4 BREAKING Cometa activă 3I / ATLAS ar putea fi o sondă extraterestră / Oamenii de știință de la Harvard vorbesc despre posibilitatea de a fi „vizitați” în …

5 BREAKING Rusia a lovit un important producător american de electronice din Ucraina!