Cum și-a sărbătorit Antonia ziua de naștere. Ce cadou i-a făcut Alex Velea

Cum și-a sărbătorit Antonia ziua de naștere. Ce cadou i-a făcut Alex Velea

Antonia (n. 12 aprilie 1989, București, România) s-a lansat în anul 2009 prin colaborarea cu producătorul Tom Boxer la succesul internațional al piesei „Morena”. De atunci, Antonia a lansat mai multe piese de succes în România, iar albumul ei de debut „This Is Antonia” a fost lansat în aprilie 2015.

Familia Antoniei sursa: Instagram

De ziua ei, Antonia a postat mai multe story-uri în care apare alături de cei dragi. Ea a dezvăluit fanilor și cadoul primit din partea lui Alex Velea: două genți.

„Ziua mea tocmai a început”, a scris ea pe InstaStory.

Pe lângă cele două genți, Alex Velea i-a pregătit Antoniei și o cină de familie , în care au fost prezenți atât cei doi băieți ai cuplului, Dominic și Akim, cât și fiica ei, Maya, din fosta căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano.

„Cea mai frumoasă surpriză!”, a scris Antonia când a postat imaginea pe rețelele sociale.

„Ești cel mai bun lucru din viața mea care mi s-a întâmplat! Te iubesc!”, i-a scris, Denise Iacobescu, mama cântăreței.

Antonia s-a căsătorit în 2011 cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, iar împreună au o fetiță, Maya Rosario Castellano (născută la 28 august 2010). Cei doi s-au despărțit în 2013, când a început un lung proces de divorț care s-a încheiat în 2020.

În 2013, Antonia a început o relație cu cântărețul român Alex Velea, cu care are doi copii, Dominic (născut la 27 decembrie 2014) și Akim (născut la 7 decembrie 2016). După opt ani, cei doi și-au anunțat logodna în iulie 2021.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 Cuplu de criminali în serie? / A fost găsit al treilea cadavru, victimă a cuplului ucigaș din Vaslui

3 Misterul crimei de la Brăila se adâncește. Criminalul este liber iar un fost șef al poliției județene face acuzații grave

4 Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

5 Asta e lumea bună în care credeam că trăim? / Regimul de la Phenian ar fi executat public 30 de elevi pentru vizionarea de seriale sud-coreene