Cum suntem MANIPULAȚI de câteva zile. MODEL: Dacă PSD modifică legislația pe ascuns, ne pierd de parteneri(G.Oprea/UNPR)

Cum suntem MANIPULAȚI de câteva zile. MODEL: Dacă PSD modifică legislația pe ascuns, ne pierd de parteneri(G.Oprea/UNPR)

De câteva zile suntem supuși unei manipulări ordinare. Ba că a luat UNPR ministerul justiției de sub pulpana PSD. Doamne, ce binecuvântare! Ba că prietenul de Dubai și de chestii secrete al Penalului, Sebastian Ghiță, a trecut la același UNPR. Bombă, nu-i așa? Ca totul să culmineze cu afirmația fermă și fără echivoc făcută, deh, tocmai la Pro TV, dar dată încă de ieri după-amiază pe surse, a aceluiași lider al UNPR, Gabriel Oprea: "I-am spus-o și lui Victor Ponta, le-am spus-o și colegilor de coaliție. În momentul în care constatăm că se lucrează, de exemplu, la Codul acela Penal - unii, pe furiș, vor să-l modifice - sau se dorește un atac asupra statului român, pe noi de pierd de parteneri". Sună eroic nu-i așa? Bombă!

O amărâtă de manipulare ordinară

1. Cum a votat UNPR la cererea de ridicare a imunității parlamentare a lui Victor Ponta, președintele PSD, vot care a blocat dreptul Justiției de a merge mai departe în cazul unui prim-ministru acuzat de acte de corupție?

2. Unde au fost parlamentarii UNPR, și liderul lor suprem G. Oprea, când cele 20 de proiecte de modificare a Codurilor au trecut de comisiile de specialitate sau au fost votate cu două mâini în plen?

3. Cum au votat G.Oprea și senatorii UNPR la cererea DNA de ridicare a imunității lui Dan Șova?

4. Nu cumva modificările la legislația anticorupție au printre inițiatori și parlamentari UNPR? Eugen Nicolicea de unde o fi? Haralambie Vochițoiu de unde o fi?

5. Voturile UNPR, așa cum s-a demonstrat, pot bloca sau vota orice. PSD nu poate face nimic fără aceste voturi. Care pe ascuns?

Ăsta este G.Oprea, bodyguard-ul lui Miron Cosma. Restul sunt doar manipulări.




Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...