Cum va fi vremea miercuri, 17 mai. În sud-vestul țării se așteaptă averse cu caracter torențial

Cum va fi vremea miercuri, 17 mai. În sud-vestul țării se așteaptă averse cu caracter torențial

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 17 mai 2023. În sud-vestul țării se așteaptă averse cu caracter torențial.

Arhiva foto

Vremea va fi în general instabilă în jumătatea de sud-vest a țării unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. Pe alocuri - în timp scurt sau prin acumulare - se vor înregistra cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe suprafețe mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în sud, centru și nord-est precum și pe crestele montane, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime, mai scăzute decât în ziua precedentă îndeosebi în regiunile sudice și centrale, se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade.

În București, vremea va fi în general instabilă și se va răcori. Temporar înnorările vor fi accentuate și, în special în prima parte a intervalului, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat ziua.

Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 9…12 grade.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...