Cum va fi vremea miercuri, 7 iunie. În ce regiuni scad temperaturile și unde va ploua

Cum va fi vremea miercuri, 7 iunie. În ce regiuni scad temperaturile și unde va ploua

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de miercuri, 7 iunie. Maximele termice vor ajunge până la 28 de grade în estul și în sud-estul țării.

În ce regiuni va ploua FOTO Shutterstock

În Banat, Crișana, Maramureș, temperaturile maxime vor coborî de la medii de 26 de grade până la 22-24 de grade și vor fi șanse ridicate de averse.

În Transilvania și Dobrogea va fi o medie a maximelor de 22-25 de grade și doar pe arii restrânse vor exista averse și descărcări electrice.

În Moldova și Dobrogea va fi o vreme călduroasă, cu temperaturi în creștere.

În Muntenia și Oltenia, maximele se vor situa între 25 și 28 de grade Celsius.

În București, în ziua de miercuri, 7 iunie 2023, cerul va fi în mare parte înnorat. Temperatura maximă va fi de 25-27 de grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat.

La munte vor fi ploi, mai ales în masivele vestice, însoțite de tunete și fulgere și vor lăsa în urmă 20-25 de litri de apă pe metru pătrat. Vântul bate mai tare în Carpații Meridionali, dar are intensificări și pe timpul ploilor.

La mare continuă vremea frumoasă. În aer vor fi 21-23 de grade, temperaturi normale pentru începutul verii . Apa mării va avea în jur de 20 de grade.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia