Cunoscutul actor Michael Caine spune că zilele îi sunt numărate

Cunoscutul actor Michael Caine spune că zilele îi sunt numărate

Cunoscutul actor britanic Michael Caine a declarat că se teme că va muri de cancer și că a devenit conștient de faptul că zilele sale sunt numărate, relatează The Independent.

Sursa foto: www.michaelcaine.com

Actorul în vârstă de 84 de ani a mărturisit că ține regim și că a reușit să piardă circa 13 kilograme, după ce a renunțat la alcool, zahăr, sare și gluten.

Laureat al premiului Oscar, Sir Michael Caine, a cărui carieră se întinde pe cinci decenii, a explicat că vrea doar să își mai vadă nepoții crescând.

"Știu că zilele îmi sunt numărate și aceasta este principala mea grijă", a declarat el pentru The Sun on Sunday.

"A trebuit să renunț la băut și caut întotdeauna cel mai bun remediu împotriva cancerului", a adăugat legendarul actor.

Caine și-a lăudat totodată soția — Shakira (70 de ani) — pentru că l-a ajutat să se lase de băut. "Fără ea, aș fi fost mort demult", a povestit el, adăugând că obișnuia să bea o sticlă de vodcă pe zi și să fumeze mai multe pachete de țigări.

Artistul, originar din Londra, va putea fi admirat în curând în comedia "Going in Style", care va fi lansată luna viitoare. În regia lu Zach Braff, pelicula urmărește povestea a trei prieteni de-o viață (Micheal Caine, Morgan Freeman și Alan Arkin) care riscă totul și jefuiesc o bancă după ce pensiile lor sunt anulate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /