Curățenia de primăvară, prilej de a-ți organiza casa și grădina

Curățenia de primăvară, prilej de a-ți organiza casa și grădina

Primăvara este anotimpul renașterii, al noilor începuturi, este timpul pentru curățenia casei și a grădinii. Cu mic, cu mare, membrii familiei participă la curățenia generală. O casă strălucitoare și o grădină îngrijită necesită și ustensilele potrivite. Pentru a veni în ajutorul tău, am făcut o listă cu cele mai bune produse și aparate de spălat cu presiune.

Curățenia casei, ediția de primăvară

Cu toții ne dorim o casă impecabilă, fără praf și un miros proaspăt în toate încăperile. Cele mai bune aspiratoare și cea mai nouă tehnologie promit să țină praful departe de suprafețele din casa noastră. 

Aspirator vertical

Vremea aspiratoarelor mari și voluminoase a trecut. Aspiratorul vertical are o putere de aspirare mare și te bucuri de o curățare în profunzime în toată casa. Locurile greu accesibile pentru curățenie, spațiul dintre mobilier și perete sau sub canapea, pot fi acum ușor de aspirat cu ajutorul mecanismului telescopic. Scapi de durerile de spate și aspiri praful de oriunde.

Unele aspiratoare verticale spală și aspiră în același timp. Aspiratoarele cu abur omoară până la 99.99% dintre bacteriile de pe suprafețele dure din gospodărie. Doar adaugi apă, după ce ai aspirat, și cu ajutorul aburului podelele tale vor fi mult mai strălucitoare. Livingul, dormitorul și baia, toate sunt perfect curățate.

Renunță la aspiratorul obișnuit și lasă noua tehnologie să-ți aducă curățenia wow în toată casa!

Aspirator robot

Aspiratorul robot este o inovație atunci când vine vorba de aspiratoare. Acesta face o mapă a încăperilor și se adaptează fiecărei camere. Îl poți programa de la distanță, iar atunci când vei ajunge acasă podelele tale vor fi curate. Nu-ți face griji în privința golirii sacului. Acestea sunt dotate cu o bază specială de golire și curățare a conținutului.

Părul animalelor de companie poate fi greu de aspirat. Dotat cu perii de cauciuc duble, multi-suprafețe și putere de aspirare mare, aspiratorul robot este soluția iubitorilor de animale. Unele modele sunt proiectate cu o cameră care recunoaște obstacolele și astfel își reconfigurează traseul de curățenie.

Produse pentru grădină

Casa strălucește de curățenie, iar terasa și grădina își așteaptă rândul. După ce ai strâns frunzele uscate, rămase din toamnă, cu ajutorul unei suflante de frunze, este timpul să cureți în profunzime pământul depus pe dalele de ciment din grădină.

Aparat de spălat cu presiune

Grădina și-a recăpătat înfățișarea, gardul viu a fost tăiat și curățat. Florile multicolore au readus la viață curtea și terasa ta. Înainte de a aplica un polish terasei tale, asigură-te că este curățată în profunzime. Aparatul de spălat cu presiune curăță și cea mai persistentă murdărie, iar cele mai noi modele pot fi controlate prin aplicație, pentru a găsi presiunea ideală de curățare.

Cureți ca un expert și munca ta devine mai ușoară și mai eficientă. În funcție de capacitatea terasei sau a grădinii tale, sau cât de frecvent utilizezi anumite produse de curățenie, poți alege un aparat de spălat cu presiune care să corespundă cerințelor tale, sau unul care nu este dependent de cablu.

Te miști în voie și cureți toată murdăria persistentă de pe terasa sau din grădina ta!

Mașina de tuns iarba

Gazon tăiat cu precizie? Da, cu o mașină de tuns iarba. Poți să aranjezi peluza din fața casei și să te bucuri mai mult timp de aspectul îngrijit al gazonului tău.

Scapă de cablurile deranjante, pe care trebuie să le ocolești mereu, și alege o mașină de tăiat iarba cu acumulator. Când sacul colector este plin, un indicator te va avertiza că este timpul să-l schimbi. Cuțitele confecționate din oțel de calitate superioară asigură tăierea cu precizie pe mai multe nivele.

Treci la următorul nivel de grădinărit și alege un scarificator. Poți curăța gazonul, afâna pământul și îndepărta mușchii inestetici din grădina ta. Dacă optezi pentru un scarificator cu acumulator poți ajunge în orice colț al grădinii tale.

Motocoasa 

Dacă ești un fermier pasionat de tehnologie, atunci trebuie să încerci motocoasa electrică. Motocoasa ajută la cosirea ierbii sau la tăierea suprafețelor mici de gazon. Iarba uscată din locurile greu accesibile nu mai este o problemă. Motocoasa electrică are un mâner reglabil, care te ajută să coșești și cea mai încăpățânată buruiană.

Motocoasa multifuncțională îți oferă mobilitate și o poți folosi pentru mai multe lucrări din grădina ta: tunde gazonul, taie ramurile uscate ale pomilor, gardurile vii, te ajută să scapi de vegetația nedorită de lângă casa ta. Ai într-un produs tot ce ai nevoie!

Curățenia este mai ușoară când te pregătești de primăvară! Produse eficiente pentru o casă și o gradină lună!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…