Cursurile suspendate joi și vineri în mai multe județe și București

Cursurile suspendate joi și vineri în mai multe județe și București

Cursurile vor fi suspendate joi și vineri din cauza vremii nefavorabile în județele Constanța, Călărași, Tulcea, Vrancea, Ilfov și în București, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ministrul Educației, Pavel Năstase.

El a precizat însă că situația este în dinamică și ar mai putea să fie suspendate cursurile și în alte județe pentru cele două zile.

Miercuri, cursurile școlare sunt suspendate integral în județele Brăila, Maramureș, Teleorman, Giurgiu, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanța, Olt, Călărași, Ialomița, Argeș și în București.

Potrivit unui centralizator al MEN, în județul Iași rămân închise doar unitățile de învățământ din mediul rural.

În județul Galați se reiau cursurile miercuri în toate școlile cu excepția celor din mediul rural și din orașele Tecuci, Târgu Bujor și Berești, iar în județul Timiș nu își vor desfășura activitatea patru școli, toate din mediul rural.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale