CUTREMUR! Avocata Alinei Bica, DEZVĂLUIRE-CHEIE despre Black Cube! Vine Lebăda Neagră?

CUTREMUR! Avocata Alinei Bica, DEZVĂLUIRE-CHEIE despre Black Cube! Vine Lebăda Neagră?

Risc Seismic

Gata, serviciile au decis în favoarea cui să încline balanța? Avocata Laura Vicol, prietena Alinei Bica și apropiată a familiei fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, arestat în dosarul BlackCube, face, pe Facebook o dezvăluire-cheie! Vicol anunță că Dragomir va ieși din închisoare și va vorbi! Să fie asta așteptata Lebădă Neagră a campaniei electorale? În curtea cărui partid va ateriza mortul din scandalul Black Cube?

Laura Vicol este avocata lui Daniel Dragomir într-un alt dosar, dar în dosarul Black Cube este martor și nu a mai putut să îl reprezinte ca avocat.

Postarea Laurei Vicol:

„DIICOT a dat pe surse o informatie falsa presei, preluata ca atare si data pe toate posturile TV si in mediu online.
Daniel Dragomir NU a fost plecat in Israel asa cum mincinos se spune de catre procurorii diicot subordonati mai nou DNA ului.
Ianuarie 2013 este ultima data cand Daniel Dragomir a fost in Israel. Daca tot acuzam pentru a ne acoperi incompetenta si slugarnicia, nu ar fi mai bine sa acoperim rahatul cu informatii care nu pot fi verificate?
DIICOT sesizeaza CSM ul pentru inscrisuri aparute in presa. Cine sesizeaza pe cine pentru coniventa intre 2 institutii pentru a tine un roman aruncat dupa gratii?
Oricum iese..
Si oricum va vorbi..
Sanatate si libertate!”

Leana a apărut și ea în preajma personajelor implicate

Elena Udrea a făcut niște precizări pe Facebook, referitoare la o fotografie care a fost prezentată la Antena 3, în care fostul ministru apare la un restaurant de la mare alături de mai multe persoane, printre care fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, și fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

Udrea susține că în seara respectivă ieșise la masă cu Bica și avocata acesteia, Laura Vicol, iar la finalul întâlnirii a apărut și Dragomir, care era client al aceleiași avocate.

”Referitor la poza dată la A3, în care apar și eu la un restaurant la mare vara trecută, alături de Alina Bica și alții, printre care fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

Precizare.

Eu am ieșit la masă cu Alina Bica și Laura Vicol, avocata și prietena ei. Spre sfârșitul întâlnirii a trecut pentru un sfert de oră și domnul Dragomir, și dânsul client al doamnei avocat Vicol.

Văd că domnul Gâdea ține să facă breaking news din această poză, care este evident că a fost făcută de profesioniști (aceiași probabil care le făceau și pe cele de la Paris în 2014), ca să mă poată implica în tot felul de teorii conspiraționiste.

Dacă vrea breaking news, aș putea să îi spun ce am aflat la acea masă, de la domnul Dragomir, fostul adjunct al domnului Coldea.

Dar nu cred că în noul rol de slujitor al Sistemului, are curaj să vorbească despre astfel de subiecte...”, a scris Elena Udrea pe Facebook.



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale