CUTREMUR! Ponta, AMĂNUNTE INCENDIARE de la întâlnirile lui Dragnea cu Coldea și Kovesi!

CUTREMUR! Ponta, AMĂNUNTE INCENDIARE de la întâlnirile lui Dragnea cu Coldea și Kovesi!

Risc Seismic

Ponta și-a dat drumul! După ce la Realitatea TV a spus că va arăta poze cu Dragnea și Kovesi de la întâlnirile particulare și-a continuat dezvăluirile la B1TV!

„S-a întâlnit cu Kovesi și cu Coldea mai des decât mine. S-au văzut la tenis, la cafea, la pârlitul porcului, la pescuit. Discutau ca să îl scape. S-au întâlnit la Crăciunul din 2013. L-am și întrebat: de ce mai stai de vorbă cu Kovesi după ce ți-a făcut?

A zis: „Lasă, că poate se rezolvă, că nu știu ce”. Eu nu am fost acolo. Dacă vrea, îi aduc aminte de întâlnirile lor neoficiale. Eu cred că Kovesi și Dragnea s-au șantajat unul pe altul. Așa se fac dosarele în România, întrebați-o pe doamna Kovesi. Dosarul Referendumului a fost unul politic, pe când în altele nu s-a întâmplat nimic.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

„Știți de unde a plecat supărarea mea? Când mă tot acuza că eu am pus-o pe Kovesi la DNA. El a fost alături de mine, când eram cu încă 6 persoane, și am decis să o punem pe Kovesi. El a insistat cel mai mult. Avea și un argument. Ne spunea: „Bă, voi nu aveți dosar, eu am!”.

Așa e, a fost condamnat pe nedrept. Eu, Oprea, Dragnea, Ghiță și încă doi oameni care nu făceau politică am fost când am luat decizia numirii, în 2013, a lui Kovesi la DNA.”, a mai declarat, la B1 TV, Victor Ponta.

Totodată, Ponta l-a acuzat pe Dragnea că minte din reflex.

„Întâi a spus că n-a văzut-o pe Kovesi niciodată, apoi a spus că s-au văzut la întâlniri oficiale, la vila K2 - deși nu știu cât de oficiale sunt întâlnirile de acolo. Dacă ține morțiș, îi aduc aminte și de întâlnirile neoficiale. Eu n-am răspuns atacului decât pentru a arăta că asta cu ”Dragnea care luptă contra sistemului” e doar o minciună, la fel ca programul de guvernare, care cică e lapte și miere”, a declarat Ponta, pentru B1 TV. 

Ponta a precizat că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi și Coldea la Crăciunul din 2013 și că ”e sinistră povestea”.

”Mizeriile astea cu ”sistemul” vin de la omul care s-a întâlnit cu Kovesi și Coldea, la tenis, la cafea, la pârlitul porcului, la pescuit, la lucruri care-i fac plăcere domnului Dragnea. Nu înțeleg de ce minte în public! Are un reflex de a minți. Dacă-l întrebați ”te cheamă Dragnea?”, el o să răspundă ”nu” și dacă îi arătați buletinul, el spune ”da, dar stați că mă cheamă Dragnea, dar...”,  a mai spus fostul premier, pentru B1 TV.

Ponta a mai spus că el crede că Dragnea și Kovesi s-au șantajat reciproc. 

Victor Ponta a mai precizat că a ajuns să se certe cu Liviu Dragnea deoarece șeful PSD nu vrea să-și recunoască rolul jucat în ajungerea lui Kovesi la șefia DNA, deși a contribuit din plin la asta. 


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante