CUTREMUR în PSD! Mihai Tudose, de partea lui Firea în războiul cu Dragnea: „Firea are dreptate, spune adevărul”

CUTREMUR în PSD! Mihai Tudose, de partea lui Firea în războiul cu Dragnea: „Firea are dreptate, spune adevărul”

Risc Seismic

CUTREMUR în PSD! Mihai Tudose, de partea lui Firea în războiul cu Dragnea: „Firea are dreptate, spune adevărul” „Firea are dreptate”, a spus fostul premier Mihai Tudose într-un interviu pentru ziarul local “Obiectiv – Vocea Brăilei” când a fost întrebat despre conflictul dintre primarul Capitalei și Liviu Dragnea și Carmen Dan.

Întrebat de ce nu s-a poziționat în ședința CEX de la Neptun, acolo unde a început disputa, Tudose a răspuns: ”Răspunsul este foarte simplu din punct de vedere statutar : eu nu sunt mebru CEx . Din CEx fac parte preşedinţii de organizaţii şi membrii Biroului Permanent (vicepreşedinţii PSD). Astfel eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declaraţii publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun. Şi nu este vorba de poziţionarea de partea cuiva, ci de poziţionarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că dna Firea are dreptate, că spune adevărul”.

Tudose a explicat pentru “Obiectiv – Vocea Brăilei” și care sunt problemele din partid: ”lipsa de dialog şi acceptare a faptului că pot exista şi alte opinii sau abordări ale unor probleme interne de partid sau asupra unor evenimente. În ianuarie, dl Bădălău, preşedinte executiv la acea dată, a supus atenţiei CEx-ului o serie de probleme. Un demers elegant, făcut cu bună credinţă. Nu a fost nicio reacţie a conducerii. Dna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluţii în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereuşind să ia cuvântul. Aceste situaţii lasă urme. Şi, aşa cum am mai declarat, nu putem susţine că totul e perfect şi nu există nici o problemă. Iar atâta timp cât unii nu spun, alţii nu ascultă pe cei care totuşi spun ceva, lucrurile nu se vor aşeza de la sine”.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”