CUTREMUR în PSD! Mihai Tudose, de partea lui Firea în războiul cu Dragnea: „Firea are dreptate, spune adevărul”

CUTREMUR în PSD! Mihai Tudose, de partea lui Firea în războiul cu Dragnea: „Firea are dreptate, spune adevărul”

CUTREMUR în PSD! Mihai Tudose, de partea lui Firea în războiul cu Dragnea: „Firea are dreptate, spune adevărul” „Firea are dreptate”, a spus fostul premier Mihai Tudose într-un interviu pentru ziarul local “Obiectiv – Vocea Brăilei” când a fost întrebat despre conflictul dintre primarul Capitalei și Liviu Dragnea și Carmen Dan.

Întrebat de ce nu s-a poziționat în ședința CEX de la Neptun, acolo unde a început disputa, Tudose a răspuns: ”Răspunsul este foarte simplu din punct de vedere statutar : eu nu sunt mebru CEx . Din CEx fac parte preşedinţii de organizaţii şi membrii Biroului Permanent (vicepreşedinţii PSD). Astfel eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declaraţii publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun. Şi nu este vorba de poziţionarea de partea cuiva, ci de poziţionarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că dna Firea are dreptate, că spune adevărul”.

Tudose a explicat pentru “Obiectiv – Vocea Brăilei” și care sunt problemele din partid: ”lipsa de dialog şi acceptare a faptului că pot exista şi alte opinii sau abordări ale unor probleme interne de partid sau asupra unor evenimente. În ianuarie, dl Bădălău, preşedinte executiv la acea dată, a supus atenţiei CEx-ului o serie de probleme. Un demers elegant, făcut cu bună credinţă. Nu a fost nicio reacţie a conducerii. Dna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluţii în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereuşind să ia cuvântul. Aceste situaţii lasă urme. Şi, aşa cum am mai declarat, nu putem susţine că totul e perfect şi nu există nici o problemă. Iar atâta timp cât unii nu spun, alţii nu ascultă pe cei care totuşi spun ceva, lucrurile nu se vor aşeza de la sine”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

4 Așa o fi?

5 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!