CUTREMUR/DOCUMENTUL care spune că ASASINII lui Marta sunt Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg!

CUTREMUR/DOCUMENTUL care spune că ASASINII lui Marta sunt Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg!

Risc Seismic

Importanţi oameni din politică şi administraţie au fost denunţaţi luni la DNA, de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, şef SRI în perioada 1990-1997.

Alina Măgureanu a depus un denunţ penal la DNA, semnat împreună cu Florin Ghiulbenghian, preşedintele Fundaţiei Europene pentru Bună Guvernare şi Prevenirea Corupţiei – EurHONEST, în care vorbeşte despre faptul că în luna martie a anului 2012 a asistat la discuţii în care se punea la cale asasinatul lui Codruţ Marta, mâna dreapta a şefului ANAF de atunci, Sorin Blejnar. Alina Măgureanu declară în denunţul făcut la DNA că autorii asasinatului sunt Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan şi că la discuţia în care se vorbea despre eliminarea lui Marta a asistat şi un ofiţer SRI.

Alina Măgureanu mai precizează în denunţ că fostul ei soţ, Marian Măgureanu, i-a mărturisit, câteva zile mai târziu, că „Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan l-au lichidat deja pe Marta Codruţ şi că l-au îngropat într-o pădure”.

În plus, Crin Antonescu e și el vizat de plângere. Conform acuzațiilor, el ar fi cumpărat un apartament subevaluat de la fiul lui Virgil Măgureanu, iar banii de la valoarea achitată de fostul lider PNL până la prețul real al locuinței ar fi fost dat de Florian Walter.

CITIŢI MAI JOS DENUNŢUL INTEGRAL DESPRE ASASINAREA LUI CODRUŢ MARTA DEPUS ASTĂZI LA DNA și publicat de  nasul.tv .










Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...