CUTREMUR/SRI Gate! Coldea, legături PRIMEJDIOASE!

După  dezvăluirile  efectuate de Comisarul de Prahova și Flux24 despre Coldea si afacerea Hexi Pharma, apar informații incendiare despre legăturile generalului Florian Coldea, directorul operativ al SRI, cu afacerea Microsoft.

Despre pistele care duc la Coldea, nu la ROMA. Stiti cine a fost avocatul-aparator al denuntatorilor Claudiu Florica si Dinu Pescariu?

Pai nimeni altul decat Rares Dan-VARUL GENERALULUI FLORIAN COLDEA.

Da, Rares Dan este fiul generalului Gheorghe Dan-unchiul lui FLORIAN COLDEA.

Unchiul lui Coldea, generalul Gheorghe Dan, a fost director al SC NIRO ’95 IMPEX SA, firma detinuta de Dumitru “Niro” Nicolae, unul dintre personajele cheie ale afacerii Microsoft.

Mai mult, singurul condamnat doar cu suspendare in prima instanta in cazul Microsoft a fost Dumitru “Niro” Nicolae, cel la a carui firma (SC NIRO ’95 IMPEX SA), generalul Gheorghe Dan a fost director general intre 2005 si 2011. 

O interpelare in Parlamentul Romaniei:

“…Florian Coldea este originar din comuna Tarnova judetul Arad, a absolvit un liceu industrial din municipiul Arad si a studiat un an si jumatate la Institutul Politehnic din Timisoara, unde studia si Gheorghe Falca. A renuntat la Institutul Politehnic dupa ce a cazut mai multe examene si a urmat Facultatea de Psihosociologie din cadrul Academiei Nationale de Informatii, pe care a absolvit-o in anul 1996, dar nu a obtinut note de trecere la examenul de licenta, pe care l-a trecut doar anul urmator, ramanand asadar repetent. Din caracterizarile facute de fosti colegi de academie reiese ca era o persoana aroganta, introvertita, interesata mai mult de imaginea si pozitia sa, fara prea multe relatii de prietenie, tipul „carieristului”…Desi ii place sa faca pe misteriosul si este plin de morga, Coldea este in realitate un individ lipsit de orizont intelectual (vezi esecurile la examenele din facultate si din academie) si de capacitate de comunicare, precum si de discernamant si de spirit critic, fiind considerat capabil de orice de catre ofiteri din SRI care l-au cunoscut mai bine : “ Este capabil sa ingroape orice si pe oricine”.

Cei doi Gheorghe de la Arad ( Falca si Seculici) l-au sustinut pe Coldea in fata presedintelui Basescu, care, in primavara anului 2005, cand avea gradul de maior in SRI si activa in Inspectoratul pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului, l-a folosit in operatiunea de salvare prin rascumparare a celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak. Dupa eliberarea ziaristilor, Basescu l-a promovat, la varsta de 34 de ani, in functia de prim-adjunct al directorului SRI, cu rang de secretar de stat, si l-a avansat ulterior pana la gradul de general cu o stea. In 2012 presedintele Basescu l-a avansat pe Coldea general cu doua stele.

Florian Coldea a fost protejat si sustinut initial de generalul Dan Gheorghe, originar tot din judetul Arad (din comuna Sinta, invecinata cu Tarnova) si rudenie cu familia Coldea, considerat reprezentantul aripii conservatoare, de sorginte ceausista, din SRI ( fost ofiter de securitate, care in decembrie 1989 avea gradul de colonel si functia de loctiitor al sefului Unitatii Speciale de Lupta Antiterorista / USLA din cadrul Departamentului Securitatii Statului / DSS). In 1990 a blocat anumite dosare ale Revolutiei, cum ar fi dosarul zborului Rombac de la Sibiu, iar dupa ce a fost recuperat initial in Serviciul de Informatii al Ministerului de Interne (0215), unde a devenit sef, si apoi in SRI…”
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 Marile orașe unde primarii se știu deja. Cine sunt favoriți la București, Constanța, Pitești, Bacău

4 VIDEO „Să moară mama, 25.000 de euro am luat de la PSD”. Romică Țociu se laudă cu banii primiți la negru de la…

5 VIDEO Scandal cu pesediști agresivi! Priviți, haidamacii care-au însoțit-o pe Firea la vot i-au îmbrâncit pe c…