Dâmboviţa: Bărbat împuşcat accidental în piept, la o partidă de vânătoare

Dâmboviţa: Bărbat împuşcat accidental în piept, la o partidă de vânătoare

Un bărbat a fost împuşcat accidental, în piept, duminică, în localitatea dâmboviţeană Ludeşti, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Din primele informaţii, bărbatul ar fi fost împuşcat de către un paznic de vânătoare, iar incidentul a avut loc în timpul unei partide de vânătoare.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa transmis AGERPRES, bărbatul împuşcat a decedat la scurt timp după incidentul petrecut la o vânătoare de mistreţi.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări în cazul unui bărbat, de 31 de ani, din Ludeşti, care a fost împuşcat mortal, accidental, în timpul unei partide de vânătoare, autorizată pentru specia mistreţ, pe fondul de vânătoare din localitatea Ludeşti, de către paznicul de vânătoare, în vârstă de 41 de ani, din localitate", precizează sursa citată.

Potrivit IPJ, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Totodată, potrivit unor surse judiciare, bărbatul împuşcat şi decedat este fiul primarului din localitatea Ludeşti.

În urmă cu două luni, doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi pe un câmp, lângă localitatea Răzvad, fiind împuşcaţi cu o armă de vânătoare. Un suspect de producerea acestui omor calificat a fost arestat după o săptămână de căutări, potrivit anchetatorilor fiind vorba de un bărbat, vânător, care la momentul producerii dublei crime se afla la braconat. AGERPRES / (AS - autori: Cornelia Dumitru/Mihai Stoica, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria