Dan Motreanu - ales preşedinte al PNL Giurgiu

Dan Motreanu - ales preşedinte al PNL Giurgiu

Preşedintele interimar al PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a fost ales, sâmbătă, pentru un mandat plin la conducerea organizaţiei judeţene a partidului, cu 467 de voturi din cei 470 de delegaţi.

"În urmă cu doi ani, conducerea filialei judeţene PNL Giurgiu era preluată, cu titlu de interimat, de o echipă condusă de preşedintele Dan Motreanu. Această echipă prelua (..) o filială divizată, cu multe localităţi în care numai existau organizaţii locale, o filială ale cărei rezultate la alegerile locale din 2016 erau, elegant fie spus, modeste, respectiv şase primari şi 146 de consilieri locali, în timp ce alegerile parlamentare aduceau un rezultat dezastruos pentru că nu exista niciun parlamentar liberal de Giurgiu. În mai puţin de un an de la preluarea filialei, în urma eforturilor susţinute, a planurilor concrete şi eficiente pentru un judeţ care avea nevoie acută de schimbare, echipa condusă de preşedintele Dan Motreanu a reuşit să schimbe radical situaţia, astfel că, în 2020, PNL Giurgiu devenea lider naţional în ceea ce priveşte rezultatele în alegeri, atât la cele locale, (...) cât şi la cele parlamentare", se arată în raportul de activitate prezentat sâmbătă la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PNL Giurgiu.

Parlamentarii Ioan Alexandru Andrei şi Toma Petcu au fost aleşi în funcţiile de prim vicepreşedinţi ai filialei judeţene a PNL Giurgiu.

Din Biroul Permanent Judeţean mai fac parte 13 vicepreşedinţi printre care se numără deputatul Gabriela Horga, preşedintele CJ, Dumitru Beianu şi primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro