Dan Negru, Antena 1: „36% n-au luat bacul! Ăsta-i publicul țintă de tv în următorii ani! Ei ne vor da păpica...”

Dan Negru, Antena 1: „36% n-au luat bacul! Ăsta-i publicul țintă de tv în următorii ani! Ei ne vor da păpica...”

Dan Negru, Antena 1: „36% n-au luat bacul! Ăsta-i publicul țintă de tv in următorii ani! Ei ne vor da păpica...” Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Negru își dorește ca tot mai mulți elevi să nu ia Bac-ul pentru ca, astfel, audiența emisiunilor sale și ale postului la care lucrează să crească, scrie Newsweek România.

„36 % n-au luat bacul ! Noi, ăștia de prin televiziune ne ținem de ei. Ăsta-i publicul țintă de tv in următorii ani ! Ei ne vor da păpica.... La cât mai mulți !”, scrie Dan Negru, într-o postare pe contul său de Facebook.

E greu de spus cât cinism sau câtă cunoaștere a produsului media pe care îl propune se află în declarația lui Dan Negru.  

Să mănânce și gura lui Dan Negru ceva

Într-o traducere liberă, Negru vrea să zică: doar cei fără multă școală se mai uită la emisiunile mele, așa că procentul celor care nu iau Bacalaureatul ar trebui să fie cât mai mare. „Ca să aibă de unde să mănânce și gura noastră ceva”, cum ar zice prietenii lui maneliștii.

Negru poate sta liniștit. Urmare a politicilor educaționale ale PSD (care conduce guvernul din 2012) și, personal, a doamnei ministru Ecaterina Andronescu (care, uneori, pare că doarme la Antena 3), 42% din populație e analfabetă functional. Se uită, dar nu pricepe.

Veștile pentru Dan Negru sunt, în continuare, foarte bune: unu din trei elevi nu au luat bacalaureatul, cel mai mare procent din ultimii cinci ani.

Din 136.087 de candidaţi, doar 86.794 au luat peste media 6. Dan Negru se poate bucura de o audiență consistentă de 50.000 de elevi care nu au luat bacalaureatul anul acesta. Din informațiile Newsweek, mai există în jur de 20.000 de elevi de 18 ani eligibili să dea bacalaureatul despre care Ministerul Educației nu mai știe nimic. Și despre care Dan Negru crede că se uită la emisiunile lui.  

Șerban Huidu: tu ai furat startul  

Realizatorul Tv, Șerban Huidu, i-a amintit lui Dan Negru, de emisiunile jenante pe care prezentatorul postului lui Voiculescu le-a realizat: „Sa nu îmi aduc aminte de Ciao Darwin și mama Natură. Tu ai furat startul, băiatul meu!”, a afirmat Hudiu.

Alte comentarii:

Marius Turcu: Acum am inteles de ce zbierati cand prezentati emisiunea, ca sa mimati profesorii de la scoala picatilor la bac

Iulia Idor: Adevarat! Fiecare are publicul lui! Asta e publicul tau!

Tabara Cosmin: aia 36% poate trebuiau sa se regaseasca in scoli profesionale, scoli de meserii sau licee twhnice, dar s-a preferat desfiintarea acestora si fortarea tuturor copiilor sa faca liceul teoretic. 

Mihnea Buia: Dar tu ai vre-un sentiment de vina, remușcare, ceva? Sau cumva emisiunile prezentate de tine sunt culturale? Și ele contribuie la asta. 

Luminita Mateescu: Bine că recunoști că, voi ăștia din televiziuni, păpați de pe urma "lu' neica nimeni". Promovați toate jegurile societății, iar hoții, violatorii și corupții sunt mândrii de faptele lor, ca datorită voua au devenit vipuri.  

 Dan Negru a realizat la posturile tv deținute de familia lui Dan Voiculescu celebrele Revelioane la care invita apropae numai maneliști sau concursile de „cultură generală și urlete” - „Te pui cu blondele” sau „Ciao Darwin”. E greu de spus dacă ăsta e nivelul lui Dan Negru sau omul deține o bună artă a dedublării.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024