Dana Săvuică: Am divorțat după ce am fost înșelată. Becali și Botezatu mi-au făcut avansuri

Dana Săvuică: Am divorțat după ce am fost înșelată. Becali și Botezatu mi-au făcut avansuri

La cinci ani de la divorț, Dana Săvuică (51 de ani) a recunoscut, în premieră, care au fost motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu.

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani.

Dana Săvuică a recunoscut, în premieră, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele a fost chiar infidelitatea soțului ei. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

„Giovanni Becali mi-a făcut avansuri”

Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana. Dana Săvuică este una dintre cele a mai dorite femei din România, fiind prima româncă care a pozat în Playboy.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa