Dancă: Campania de informare publică a Guvernului pe tema epidemiei de coronavirus se va desfăşura pe 4 luni

Dancă: Campania de informare publică a Guvernului pe tema epidemiei de coronavirus se va desfăşura pe 4 luni

Campania de informare publică a Guvernului pe tema epidemiei de coronavirus se va desfăşura pe o perioadă de 4 luni, după încetarea stării de urgenţă, a declarat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

"În ceea ce priveşte campania de informare publică a Guvernului în contextul epidemiei cu coronavirus, în şedinţa de Guvern de ieri (n.r. - joi), a fost adoptată forma finală a ordonanţei de urgenţă care reglementează modul de organizare şi desfăşurare a acestei campanii, forma finală care a rezultat după preluarea observaţiilor de la instituţiile avizatoare, ceea ce a dus la un calendar de desfăşurare a acestei campanii începând cu 15 mai, pentru o perioadă de 4 luni de zile după încetarea stării de urgenţă", a spus Ionel Dancă, vineri, la Palatul Victoria.

Şeful Cancelariei premierului a subliniat necesitatea unei astfel de campanii de informare, în contextul în care, în perioada următoare, "autorităţile publice trebuie să pregătească temeinic perioada de după încetarea stării de urgenţă în care gradul de conformare a populaţiei la recomandările autorităţilor publice este esenţial".

"De aceea se impune necesitatea unei campanii de informare a cetăţenilor, o campanie amplă care să se desfăşoare pe toate tipurile de canale media, tv, radio, print, online, afişaj stradal, campanii care, în alte condiţii, nu ar putea fi difuzate în mod gratuit", a mai spus Dancă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Teodosie, umilit de Patriarhul Daniel! A părăsit nervos incinta Patriarhiei!

2 Scenariu de ultima oră în lupta pentru șefia PNL / Motreanu și Bolojan propuși să candideze în tandem la șefia P…

3 Hrebenciucii, condamnați la câte doi ani de închisoare în dosarul retrocedării a 43.000 de hectare de păduri

4 Ceva mai penibil nu există...

5 Chiar că sunt de citit stenogramele ăstea... / Apoi întrebați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu era Drulă ministru…