Daniela Pescaru: Curtea de Conturi face un audit la Ministerul Finanțelor cu privire la rectificările bugetare de anul trecut

Daniela Pescaru: Curtea de Conturi face un audit la Ministerul Finanțelor cu privire la rectificările bugetare de anul trecut

Secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Daniela Pescaru, a declarat joi că la MFP se află, de câteva zile, o misiune de audit a Curții de Conturi pe tema celor două rectificări bugetare pozitive de anul trecut, efectuate de Guvernul Cioloș.

"În cadrul Ministerului Finanțelor se află o misiune de audit a Curții de Conturi pe această temă, a celor două rectificări bugetare de anul trecut. Datele nu sunt încă definite nici pe execuție, urmează ca după ce Curtea de Conturi va finaliza acțiunea de audit să primiți unele informații. Și ei se focusează pe întrebările care au fost puse în cadrul comisiilor parlamentare", a spus Daniela Pescaru, în cadrul audierii sale de către membrii Comisiilor de buget ale Camerei Deputaților și Senatului, care fac o anchetă parlamentară cu privire la rectificările bugetare pozitive de anul trecut.

Daniela Pescaru a menționat că evaluarea veniturilor potențiale ale bugetului general consolidat se realizează pe o direcție specializată din Ministerul Finanțelor.

Știre în curs de actualizare.

AGERPRES/(A — autor: Dana Piciu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

3 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”