David Popovici a luat Bacalaureatul cu media 8,65. „Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat”

David Popovici a luat Bacalaureatul cu media 8,65. „Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat”

Campionul David Popovici (18 ani) a trecut cu bine peste examenul de Bacalaureat, sesiunea specială. Acum se pregătește pentru Cupa României și Campionatele Mondiale.

David Popovici FOTO: EPA EFE

David Popovici a absolvit Colegiul Național "George Coșbuc" din București și a a susținut Bacalaureatul în perioada 11-29 mai la Vălenii de Munte, la Colegiul Național "Nicolae Iorga".

„Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat. Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăț din ce în ce mai mult, să mă și stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toți care au dat examenul acesta”, a declarat David pentru gsp.ro .

El a spus că în perioada de pregătire pentru BAC a lipsit la câteva antrenamente, dar totul poate fi recuperat acum. „Am reușit să încerc să nu las deoparte învățatul pentru a mă concentra pe înot și nici viceversa pentru că și în viață în general nu e bine să te concentrezi doar pe un anumit lucru prea tare”, a mai declarat David Popovici.

Campionul a spus că vrea, în continuare, să urmeze Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București, deoarece și mama acestuia a terminat psihologia.

„Cred că de la ea am această înclinație. Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman”, spune David pentru sursa citată.

El a mai adăugat că acum lucrează cu un psiholog deoarece a simțit nevoia să discute cu cineva despre cum în poate sau nu afecta presiunea, ce înseamnă, cum s-a schimbat viața lui. „Toate aceste aspecte. Pur și simplu simțeam nevoia să le mai împărtășesc cuiva”, a mai spus campionul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”