De ce este Kiwi un fruct-minune

De ce este Kiwi un fruct-minune

Beneficii uimitoare ale fructelor kiwi

Kiwi abunda in vitamina C si are puternice proprietati antioxidante, care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si inlesnesc protectia si repararea celulelor.

Este bogat in fibre si in potasiu, motiv pentru care este de mare ajutor pentru a pastra sanatatea inimii si a aparatului respirator. De altfel, cercetatorii au descoperit ca kiwi poate ajuta la tratarea copiilor cu probleme respiratorii, cum este astmul sau bronsita asmatiforma.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care kiwi isi merita locul in randul fructelor-minune!

Dar kiwi mai contribuie la un aspect esential al vietii omului: la somn. Suferi de tulburari de somn? Adormi greu? Sau poate te trezesti fara motiv in timpul noptii si ti-e greu sa adormi la lor?

Daca mananci doua fructe kiwi cu o ora inainte sa te culci calitatea somnului tau va fi imbunatatita. Cum? Nu te vei mai trezi noaptea, iar somnul iti va fi mai linistit, asadar mai odihnitor. Mai mult, consumat cu o ora inainte de culcare, adormi mai usor si nu te mai zvarcolesti in pat.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 CTP / Mihai Eminescu nu era moldovean get-beget, ci are origini transilvănene

2 VIDEO Buzescu, Teleorman, România...

3 Putin trăiește o nouă poveste de dragoste

4 Mesaj surpriză în cursa de la București. Pe cine susține „zeița de la Montreal”?

5 VIDEO În culisele Eurovision, solista armeană Jaklin Baghdasaryan a cântat într-o română impecabilă o celebră piesă lăutărească din repertoriul Romică…