De ce patronul FCSB nu mai primește colindători?

De ce patronul FCSB nu mai primește colindători?

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că nu mai primește colindători, deoarece susține acesta, că majoritatea colindelor „sunt păgânești”.

Patronul FCSB, Gigi Becali. Foto: Arhiva Adevărul

Gigi Becali, cunoscut drept un credincios ortodox fervent și o persoană cu legături puternice cu biserica, a dezvăluit în cadrul unui interviu difuzat de Antena 3 CNN, în Ajunul Crăciunului, că nu mai primește colindători.

Eu, de exemplu, nu mai suport nici măcar colindele, nu mai vreau decât muzică îngerească. Nu suport colindele, nu mai primesc nimic! Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt d-alea băbești, unele chiar drăcești, de la idoli și păgâni. Alea cu capra, cu ursul sunt păgânești,” își motivează patronul FCSB poziția adoptată.

De asemenea, latifundiarul descrie superstiția conform căreia în Ajunul Crăciunului cerurile se deschid, iar credincioșii își pot pune o dorință, drept „o minciună”.

Iar asta, cu dorința... Păi ce dorințe să pui? Desfătează-te în Domnul și fă dreptatea Lui, va împlini cererea dumitale. Nu una, ci un miliard de cereri ale inimii tale. Ce mai vrei? Pentru ce să pui una, când El împlinește tot? Și de ce să ceri tu ceva?, că nici nu știi ce să ceri! Poate nici nu e bine ce ceri, de unde știi? Păi vezi? E vorba de cererea inimii tale, pe care o știe El și o împlinește mai bine de o sută de ori decât vrei tu!”, a precizat Becali în interviul Antena 3 CNN.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă