Decizia luată de iubitul Andreei Marin, într-o situație de criză. „E firesc să fiu mândră de el”

Decizia luată de iubitul Andreei Marin, într-o situație de criză. „E firesc să fiu mândră de el”

Andreea Marin se mândrește mai mult ca niciodată cu partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. Chiar dacă fosta prezentatoare de televiziune a ales să păstreze discretia în ceea ce privește relația lor, recent, ea a împărtășit o poveste impresionantă.

Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu

Deși cu 11 ani mai în vârstă decât Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin și partenerul său formează un cuplu fericit care demonstrează că iubirea nu are vârstă. Cei doi sunt împreună de mai bine de 6 ani și oferă un exemplu de susținere reciprocă, fiind alături unul de celălalt la bine și la rău.

Adrian Brâncoveanu, nevoit să plece în Israel

Adrian Brâncoveanu a fost nevoit să plece de urgență în Israel, iar Andreea a decis să împărtășească totul cu publicul.

Mai exact, cu doar o lună în urmă, Adrian Brâncoveanu a fost numit în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, în Israel.

În timpul unui interviu acordat pentru revista Viva, Andreea Marin a vorbit despre cât de mândră este de partenerul său, care a plecat în Tel Aviv în mijlocul conflictului pentru a-și îndeplini îndatoririle față de cetățenii români.

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când (...)”

Citește continuarea pe Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?