Delia se află în mijlocul protestelor violente din Franța. „Suntem blocați”

Delia se află în mijlocul protestelor violente din Franța. „Suntem blocați”

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, nu au parte de cea mai liniștită vacanță. Cei doi se află chiar în mijlocul protestelor violente din Franța.

Artista a postat pe rețelele sociale un videoclip în care a surprins străzile pline de oamenii care protestau. La un moment dat, pe filmare se aude cum Răzvan Munteanu spune: „suntem blocați”.

Cu toate acestea, Delia a ținut să-i calmeze pe fanii îngrijorați. Ea a făcut un story în care arată că a ajuns în camera de hotel și urmărește protestele la televizor.

„Suntem bine. Am ajuns la hotel”, a răspuns cântăreața.

Sute de persoane din mai multe orașe din Franța au ieșit pe străzi ca să protesteze la câteva ore după ce guvernul preşedintelui Emmanuel Macron a supravieţuit, cu un scor strâns, unei moţiuni de cenzură în parlament, iar proiectul de lege care ridică vârsta de pensionare la 64 de ani a fost adoptat.

De asemenea, zeci de persoane au fost arestate.

În centrul Parisului, pompierii s-au luptat să stingă grămezi de gunoi, rămase nestrânse de mai multe zile din cauza grevelor şi cărora protestatarii le-au dat foc.

Numărul mare de tineri participanţi la demonstraţii este un semn care ar putea provoca îngrijorare pentru executiv.

Televiziunile au difuzat imagini din mai multe orașe cu poliţişti recurgând la gaze lacrimogene şi şarjând protestatari.

Raportorul special al PNU pentru libertatea de asociere, Clément Voule, a scris pe Twitter că poliţia ar trebui să evite folosirea forţei excesive.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?