DEMENȚĂ la Antena! Iohannis, atacat și acuzat josnic după ce a anunțat că n-o pune pe candidata PSD la șefia DNA!

DEMENȚĂ la Antena! Iohannis, atacat și acuzat josnic după ce a anunțat că n-o pune pe candidata PSD la șefia DNA!

DEMENȚĂ la Antena! Iohannis, atacat și acuzat josnic după ce a anunțat că n-o pune pe candidata PSD la șefia DNA! Delir si isterie la Antena 3 dupa declaratiile lui Iohannis: „Pentru ce iti denigrezi, ma, tara, stai pe un munte de aur si vrei sa il lasi strainilor?”

Declaratiile lui Klaus Iohannis de joi dimineata, in legatura cu propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, i-au scos din minti pe cei de la Antena 3. Razvan Savaliuc (luju.ro), unul dintre invitatii permanenti ai postului, a facut o criza de nervi.

„Cand ai sase case luate din meditatii si ai de dat la stat 320.000 de euro normal ca nu vezi abuzurile de la DNA si preferi sa arunci cu noroi in tara ta, ca nu se lupta cu coruptia. Trupa aia de procurori bezmetici sa lucreze in continuare, care distruge sute de afaceri si au sute de achitari?

Cum isi permite Iohannis sa arunce cu cu noroi in propria tara din strainatate. A vazut in strainatate ca exista un parchet care isi distruge propria tara?

Eu nu consider ca acest om reprezinta Romania si probabil ca isi apara propria piele. El nu vrea ca la DNA sa vina niste conducatori adevarati”, a declarat Savaliuc la Antena 3.

„Pentru ce iti denigrezi, ma, tara, stai pe un munte de aur si vrei sa il lasi strainilor?”, a mai strigat apoi Savaliuc.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la numirea Adinei Florea la conducerea DNA, ca exista un aviz negativ de la CSM, care trebuie sa dea de gandit si a avertizat ca nu va accepta sa facem pasi inapoi in lupta anticoruptie.

„Romania nu poate sa faca pasi inapoi, este inadmisibil, nu voi accepta niciodata asa ceva. DNA are nevoie in frunte de o persoana indepemdenta, care sa isi asume aceasta lupta dreapta. Pentru asta DNA are nevoie de o persoana independenta, o persoana hotarata care sa isi asume aceasta lupta dificila, grea, dar o lupta dreapta. Nu e admisibil sa facem pasi inapoi in lupta anticoruptie. Apar probleme grave in felul cum se aplica procedurile: avem aviz negativ de la CSM, care trebuie sa ne dea de gandit. Am solicitat departamentului de resort sa verifice legalitatea acestei propuneri. Nu voi accepta nimic ce ar reprezenta un pas inapoi in lupta anticoruptie”, a spus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa