DEMENȚĂ la Antena 3! Fiola și aia de la Ploiești, declarații de fufe drogate cu miros de coaie! Oameni buni, imbecilii au sechestrat România!

DEMENȚĂ la Antena 3! Fiola și aia de la Ploiești, declarații de fufe drogate cu miros de coaie! Oameni buni, imbecilii au sechestrat România!

DEMENȚĂ la Antena 3! Fiola și aia de la Ploiești, declarații de fufe drogate cu miros de coaie! Oameni buni, imbecilii au sechestrat România!

Fiola vrea să facă un nou recensământ al populației! Și să-i stabilească președintelui, pe zile, ce să facă la remanieri!

Olguța Vasilescu, propusă de PSD la Ministerul Dezvoltării în locul lui Paul Stănescu, a declarat, marți seară, la Antena 3, că din păcate până acum puterea nu a dat o lege sau o ordonanță de urgență în care să stabilească termenul în care președintele să fie obligat să semneze remanierile. Ea a mai spus că în țară nu mai sunt de mult 19 milioane de români, pentru că sunt plecați la muncă în străinătate și că, de aceea, e „absolut obligatoriu“ ca anul viitor să fie făcut un nou recensământ al populației, necesar pentru stabilirea cvorumului la referendumuri. „Ei sunt plecați și noi îi numărăm aici“, a spus Olguța Vasilescu, dând de înțeles că românii din diaspora ar putea fi excluși din cvorum.

 „Din păcate, nu am emis până acum o lege sau o ordonanță prin care să spunem că la prima nominalizare ai 10 sau 15 zile, dar la a doua nu poți să ai mai mult de 3 zile, mai ales că e decizia premierului“, a afirmat Olguța Vasilescu în legătură cu termenele care ar trebui stabilite pentru ca președintele să semneze remanierile.

Ea îi cere lui Klaus Iohannis să spună de ce nu a numit-o la Ministerul Dezvoltării: „Ai ceva cu Olguța Vasilescu, spune care e motivul!“

Olguța Vasilescu a povestit că, înainte de a se decide plecarea sa de la Ministerul Muncii, s-a discutat în partid și i s-a spus: „S-ar putea cu tine să aibă o problemă, că tu ai ieșit mereu la rampă“. Ea a relatat că a replicat că își asumă acest lucru, pentru că nu s-a născut ministru.

Vasilescu a sugerat că noul ministru al Muncii este „un ministru decorativ“. Ea a spus la Ministerul Muncii și-a terminat treaba și că, dacă ar fi rămas acolo, era „un ministru decorativ”.

Olguța Vasilescu a mai susținut că președintele Klaus Iohannis „vrea să provoace suspendarea“ sa. „Nu cred că e cazul să îi facem această plăcere, sperând că astfel ar crește în sondaje“, a adăugat ea.

De altfel, Vasilescu a spus că sunt probleme și în privința cvorumului, dacă s-ar organiza un referendum. Fostul ministru al Muncii spune că mulți români au plecat la muncă în străinătate.

„Nu mai sunt fizic oameni aici în România, sunt plecați la muncă în străinătate, iar noi îi numărăm aici. E obligatoriu să avem un recensământ anul viitor”, a declarat Vasilescu.

Întrebată dacă se așteaptă să fie chemată la DNA, Olguța Vasilescu arată că nu ar fi deloc surprinsă.

 „Este foarte posibil! Sistemul nu s-a schimbat deloc. Dacă cineva își închipuie că legile pe care noi le-am adoptat în Parlament au schimbat ceva în sistemul ăsta odios se înșeală amarnic. La DNA sunt aceiași oameni, cu aceleași practici și nu m-ar mira absolut deloc.”, a mai declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Aia de la Ploiești e și mai distrusă: Este victima lui Kovesi! A spus niște enormități de-ți vine să vomiți!

Andreea Cosma, deputată PSD, a fost condamnată de judecătorii ICCJ la 4 ani de închisoare cu executare, decizie care nu este definitivă. Cosma susține că nu se aștepta la această soluție și arată că în spatele condamnării este o răzbunare a fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi și a anunțat că a depus un denunț împotriva fostei șefe a DNA.

„Recunosc că nu mă așteptam! A fost o surpriză, dar acum, punând cap la cap piesele jocului realizez că a fost o răzbunare din partea palierului Laurei Codruța Kovesi. Voi demonstra aceste lucruri și la momentul potrivit voi face dezvăluirile necesare.

Președintele completului de judecată de la ICCJ este un judecător care la un moment dat a fost consilierul Laurei Codruța Kovesi (...) Dezvăluirile făcute de noi au început să doboare Sistemul. Orice acțiune are și o reacțiune. Condamnarea aceasta este reacțiunea.

Am formulat un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi, denunț însemnând că am cunoștință despre anumite fapte penale ale doamnei Kovesi. De când am inițiat acest denunț am primit amenințări verbale să încetez cu acest demers. Am să fac aceste dezvăluiri, dar vreau să mă pregătesc până la finalul acestei săptămâni.

Sunt martoră într-un alt dosar într-un dosar care o privește pe Laura Codruța Kovesi, un dosar care a pornit în urma unui alt denunț.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”