DEMENȚĂ sinistră la Antena 3: „Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o? Dar pe Nadia? Dar pe Hagi?”

DEMENȚĂ sinistră la Antena 3: „Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o? Dar pe Nadia? Dar pe Hagi?”

DEMENȚĂ sinistră la Antena 3: „Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o? Dar pe Nadia? Dar pe Hagi?” Oana Stancu-Zamfir şi Adrian Ursu sunt propagandişti pe cont propriu, dar şi în tandem. Aseară au înfipt două săgeți otrăvite în grumazul adevărului, care oricum e pe moarte la Antena 3.

Oana Stancu-Zamfir: „Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o, când a fost la Ion Țiriac? Că se mai întâlnea cu el, îi mai cerea sfatul… Dar pe Nadia Comăneci, când vine în România, or fi interceptat-o? Dar pe Gheorghe Hagi?”

Adrian Ursu: „De ce nu avem autostrăzi nici după 29 de ani? Oare cineva a condamnat România la înapoiere şi lucrează la planul ăsta?”

De remarcat diversiunile pe două fronturi:

soția cvasi-isterică a deputatului Daniel Zamfir (ALDE) insinuează că toată lumea a fost ascultată în țara asta, în anii de glorie ai DNA;

copilul de suflet al răposatului Dumitru Tinu, devenit copil de trupă al lui Dan Voiculescu, insinuează că forțe oculte, de prin străinătățuri, complotează ca să nu avem noi autostrăzi.

Amândoi fac eforturi majore să acopere hoția din interior, la care au fost parte şi patronul lor, şi finanțatorii lor de la PSD, scrie Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!