Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 1 pentru obligaţiunile IIB

Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 1 pentru obligaţiunile IIB

Depozitarul Central va distribui, începând de luni, sumele de bani aferente cuponului nr. 1 pentru obligaţiunile emise de International Investment Bank, conform unui comunicat al instituţiei.

Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 398,00 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 12 octombrie 2020.

Pentru obligatarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv.

De asemenea, Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 2 noiembrie 2020 - 1 noiembrie 2023, distribuie dividende pentru deţinătorii Fondul Închis de Investiţii BET FI Index Invest administrat de SAI Broker SA (simbol BTF).

Emitentul va distribui deţinătorilor de unităţi de fond dividendele aferente anului 2019 - Tranşa III, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe unitate de fond este de 5,00 lei.

Deţinătorii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul emitentului la data de 26 octombrie 2020.

Plata dividendelor către deţinătorii de unităţi de fond se efectuează începând cu data de 2 noiembrie 2020.

Deţinătorii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru deţinătorii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD GSG SA din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”