Derby-ul etapei în Liga 1: CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 1-1

Derby-ul etapei în Liga 1: CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 1-1

Derby-ul etapei în Liga 1: CFR Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 1-1 / FOTO: Mediafax

Golurile au fost marcate de Fl. Costea '83 pentru gazde şi Teixeira '61 pentru oaspeţi.
Petrolul Ploieşti a rămas în inferioritate numerică, în minutul 53, după ce Geraldo a primit al doilea cartonaş galben.
0-1: Teixeira a deschis scorul cu un şut de la marginea careului mic, după o centrare a lui Mustivar;
1-1: Florin Costea a egalat din 8 metri, după o pasă de la Monroy.

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei (Tade '75), Cadu, Piccolo, Camora - Monroy, Djokovici - Deac, Rui Pedro (Negruţ '67), Chanturia (Fl. Costea '67) - Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuţă.
Petrolul Ploieşti: Pecanha - Achim, Geraldo, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Zicu (Fernandez '71), Albin (Romario '79), Teixeira - Tamuz (Manasse '55). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Ogbu '41, Monroy '84, Camora '86 / Geraldo '10, '53, Teixeira '62.
Cartonaş roşu: Geraldo '53.

Arbitri: Istban Kovacs (central) - Valentin Avram, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - Florin Marcu, Sergiu Popa (adiţionali) - Ioan Ciocănea (rezervă).
Observatori: Cornel Sorescu, Rodion Cămătaru.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat duminică seară, după remiza din meciul cu Petrolul Ploieşti, că 1-1 în faţa formaţiei prahovene nu este un rezultat rău şi că îşi felicită jucătorii pentru determinare şi atitudine.
"Îmi felicit echipa, a jucat foarte bine: atitudine, determinare, am avut foarte multe ocazii. După primirea golului echipa a avut moral, a demonstrat caracter. Un 1-1 contra Petrolului nu e un rezultat rău. Puteam poate să facem mai mult, dar repet, nu am ce să le reproşez jucătorilor mei. Cred că a fost cel mai bun meci al meu şi al lor de când sunt aici. Dacă marcam din ocaziile pe care le-am avut, câştigam astăzi", a spus Miriuţă la Digi Sport.

Răzvan Lucescu a declarat duminică seară că acest punct a fost obţinut pe un teren dificil şi în faţa unui adversar foarte puternic.
"E un punct pe un teren dificil şi în faţa unui adversar foarte puternic. 55 de minute, până la eliminare, CFR a controlat jocul, a făcut presiune pe noi... Putem spune că noi am pierdut prima repriză. Repriza a doua, după ce am rămas în 10 s-a schimbat întreaga stare de spirit, s-a intrat la bătaie, am controlat din punct de vedere tactic foarte bine. Am şi ieşit pe contraatac de câteva ori foarte periculos. Din păcate a fost acea situaţie la o fază pe care în mod normal ar fi trebuit să o rezolvăm simplu şi am primit gol. Putem să avem şi o mulţumire pentru că în faţa unui adversar greu am reuşit să plecăm neînvinşi. Pe de altă parte este dezamăgirea golului primit"

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...