Descoperă cele mai bune modele de aspiratoare!

Descoperă cele mai bune modele de aspiratoare!

Să aspiri este cel mai bun mod de a îndepărta praful, murdăria, petele și mirosurile de pe orice covor sau podea. Dacă ai și un copil, atunci trebuie să găsești un aspirator care să îndepărteze petele de suc de portocale, ketchup sau alte alimente care intră în profunzimea covoarelor, dar în același timp trebuie să fie și silențios în timpul funcționării.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai eficiente modele, iar tu vei putea alege în cunoștință de cauză cel mai bun aspirator pentru nevoile casei tale.

Aspirator robot

Atunci când vezi un aspirator robot, îți dai seama cât de mult a evoluat modul în care arată un astfel de aparat. Aspiratorul robot este un adevărat gadget, potrivit pentru o casă în care sunt animale sau copii, iar acesta asigură curățenia casei tot timpul. Poate să realizeze o mapă a locuinței tale și să aspire în etape. Cu ajutorul aplicației poți controla modul în care este făcută curățenia, dar și momentul în care se efectuează.

Aspiratorul robot este dotat cu perii de cauciuc duble, potrivite pentru suprafețe multiple, spală și aspiră în același timp. Poți seta puterea de aspirare în fiecare cameră, să reglezi intensitatea curățării umede în anumite zone, sau să excluzi zonele în care nu este necesară curățarea umedă.

Robotul se retrage automat la stația de încărcare, astfel încât este gata pentru următoarea curățare. Lasă praful și murdăria în slujba lui, și nu vei mai simți niciodată că ai făcut o curățenie superficială în casă.

Aspirator vertical

Scapă de aspiratorul voluminos și alege unul vertical, eficient în curățarea petelor, a murdăriei de pe podele, dotat cu acumulatori și suficient de puternic pentru a ajunge și în cele mai dificile colțuri.

Este ușor de asamblat, iar unele modele se pot transforma în mini aspiratoare individuale, mânerul este pliabil pentru a-l depozita într-un dulap mic atunci când nu este folosit. Poți seta un mod de curățare expresă pentru diferite tipuri de suprafețe, curățare profundă pentru pete, precum și o funcție pentru pretratarea petelor dificile pentru acele modele dotate cu abur.

Aspiratorul vertical este destul de puternic pentru a aspira și părul animalelor de companie. Unele modele sunt dotate cu perii speciale, antimicrobiene, care curăță eficient fibrele covoarelor și mochetelor, colectând părul animăluțelor. Curăță în profunzime întreaga locuință și alege un aspirator vertical, versatil!

Aspiratoare cu spălare și filtrare prin apă

Spală covoarele, aspiră lichidele și toate tipurile de pardoseli, cu un singur aspirator! Aspiratorul cu spălare și filtrare prin apă este de ajutor și atunci când vrei să cureți salteaua sau s-o împrospătezi, sau tapițeria, deoarece este eficient pe o varietate de pete, de la sos de roșii la urme de creioane colorate, este ușor de utilizat și depozitat.

Dacă ai în locuință persoane cu alergie la praf, ai scăpăt de grija lui. Datorită filtrării prin apă, praful este reținut în interior, fără a fi spulberat în aer. Curăță ca un profesionist suprafețe de până la 50m². Unele modele au rezervor generos, care poate fi ușor incomod dacă trebuie să urci scările, însă în timpul folosirii lui, când este poziționat pe podea este foarte ușor de utilizat.

Obține rezultate de curățare excelente pe orice fel de suprafață!

 

Mopuri electrice și aparate de curățat cu abur

Aparatul de curățat cu aburi este un aparat 2 în 1, deoarece curăță și igienizeză multiple suprafețe, fără a utiliza substanțe chimice. Înainte de a achiziționa un mop electric sau aparat de curățat cu abur, ar trebui să iei în considerare compatibilitatea suprafețelor, accesoriile și tipul de curățăre cu abur de care ai nevoie pentru cerințele familiei tale sau ale angajaților.

Dacă alegi un model multifuncțional, dotat cu mai multe accesorii, poți curăța aproape orice, ajungi chiar și în locurile greu accesibile, datorită designului flexibil.

Indiferent dacă ești adeptul unei curățări uscate sau cu abur, un mop electric sau un aparat cu abur sunt ideale pentru o familie sau pentru cei care doresc să țină germenii și bacteriile la distanță de suprafețe. Aceste aparate au o lavetă confecționată din microfibră care poate fi curățată în mașina de spălat.

Dacă dorești să cureți în profunzime aproape orice în casa ta, dar nu vrei să cheltui foarte mulți bani pe un aparat de curățare, alege unul potrivit cerințelor tale!



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria