Dezvăluire-BOMBĂ! „Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD! M-am întâlnit cu el în septembrie și m-a întrebat ce-am declarat procurorilor”

Dezvăluire-BOMBĂ! „Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD! M-am întâlnit cu el în septembrie și m-a întrebat ce-am declarat procurorilor”

„Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD! M-am întâlnit cu el în septembrie și m-a întrebat ce-am declarat procurorilor”., a declarat Teodor Nițulescu, martor-denunțător în Dosarul TelDrum pentru  Liber în Teleorman.

 Teodor Nițulescu, fost prefect de Teleorman și martor cheie în dosarul lui Liviu Dragnea și face o afirmație riscantă, zicem noi, dar extrem de plauzibilă. Fostul prieten și actualul adversar al lui Liviu Dragnea ne mărturisește acum că de-a lungul vremii, el și-a mai pierdut vremea pe la DNA, denunțându-l pe șeful PSD Teleorman, scrie  Liber în Teleorman . Și că niciodată denunțurile sale n-au avut impact, deși el ar fi povestit procurorilor istoria privatizării TelDrum și relațiile care demonstrează conexiunea lui Liviu Dragnea cu această afacere de mare succes. Nițulescu spune că Dragnea a fost un „infiltrat” în PSD: „Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA. Și asta s-a întâmplat până acum, până la ultimul procuror șef al instituției. Eu am proprietatea a ceea ce spun. Dragnea a fost infiltrat în PSD, pentru a spune lucruri care se întâmplau în cadrul partidului. Acesta este și motivul pentru care s-a bucurat de protecție. Până acum, cel puțin. Acum DNA face eforturi pentru a descâlci ițele acestei afaceri. Dar eforturile procurorilor nu sunt pe măsura dosarului Teldrum. Aici nu mai vorbim despre un grup infracțional organizat, ci despre o adevărată mafie politică. Dragnea este un om care deja este în slujba unor puteri străine. ”

Nițulescu a spus și că s-a întâlnit cu Dragnea în luna septembrie, la el acasă și acolo Liviu Dragnea l-ar fi întrebat ce  a declarat procurorilor, dar i-ar fi mărturisit și că  „forțe soroșiste” ar fi pus la cale asasinarea lui, mai dezvăluie  Liber în Teleorman .




Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?