Dezvăluire. Cine sunt huliganii care au atacat-o vineri pe jandarmeriţă la mitingul diasporei

Dezvăluire. Cine sunt huliganii care au atacat-o vineri pe jandarmeriţă la mitingul diasporei

Dezvăluire. Cine sunt huliganii care au atacat-o vineri pe jandarmeriţă la mitingul diasporei. Cei doi huligani care au fost reţinuţi de autorităţi pe motiv că au bătut crunt o jandarmeriţă la protestul diasporei, de vineri, din Piaţa Victoriei, sunt membri galeriei unei echipe de fotbal bucureştene, mai cunoscuţi ca ultraşi. Agresorii vor fi prezentaţi astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, sunt ultraşi din nucleul galeriei Clubului Sportiv al Armatei, prezenţi la fiecare meci al echipei de fotbal, dezvăluie  Adevărul .

În urma audierilor de sâmbătă seara, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ionuţ Liviu Cojoacă (FOTO) şi Claudiu Andrei Dobre urmează să fie duşi la Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă. Mai multe zeci de persoane au fost audiate până la această oră în dosarul deschis după agresarea jandarmeriţei.

Audierile sunt făcute de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. „În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media. Activităţile desfăşurate au ca scop stabilirea identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a acţiunilor desfăşurate de aceştia”, spunea Poliţia Capitalei.

Pistolul furat de la aceasta nu a fost deocamdată recuperat.


Ionuţ Liviu Cojoacă


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia