Dezvăluire INCREDIBILĂ! O penală s-a dat de gol joi la Antena 3! Udrea și Băsescu, lăsați-o, că măcăne!

Dezvăluire INCREDIBILĂ! O penală s-a dat de gol joi la Antena 3! Udrea și Băsescu, lăsați-o, că măcăne!

Dezvăluire incredibilă făcută de o penală pe care ați văzut-o joi de dimineață făcând pe martira prin față pe la DNA! Martirajul, pentru că tot e ordin de la Dragnea să nu se micșoreze presiunea pe DNA, a continuat și joi seară la Antena 3. Unde „martira” Ingrid Mocanu, protejata lui Gabriel Oprea, a fost guest star la emisiunea lui Gâdea. Mocanu a fost consilier al fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea

Numai că surpriza serii a fost totală. Penala, luată de val, s-a dat de gol. Dezvăluind un fapt incredibil: la Târgșor a stat în aceeași celulă cu Udrea. Deși era martor într-un dosar în care blonda preferată a lui Băsescu era inculpată! Cine era ministru de Interne atunci? Bineînțeles, Gabriel Oprea. Chiar protectorul martorei, actual martiră. Câte sfori, și mai ales cine le-a tras pentru a fi posibil așa ceva? Total ilegal? Și care, cu siguranță, va declanșa obligatoriu o anchetă.

Udrea și Băsescu, lăsați-o mai ușor cu Binomul și Sistemul, că măcăne! Ce vedem noi deocamdată este că inculpata Leana a stat în celulă cu martora Ingrid. A fost o provocare ordinară, nu-i așa?

Fostul vicepreședinte ANRP Ingrid Mocanu susține că a stat în aceeași celulă cu Elena Udrea, la penitenciarul Târgșor, deși fosta blondă de la Cotroceni trebuia să nu influențeze martorii din dosar, iar reprezentantul ANRP era chiar martor, relatează Antena 3.

Dezvăluirea a fost făcută de fostul vicepreședinte al Autorității pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Ingrid Mocanu, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Întrebată dacă a cunoscut-o pe Elena Udrea, Mocanu a răspuns: ”Ne-am întâlnit la Târgșor. Ea era arestată și trebuia să nu influențeze martorii, eu eram martor. Și am stat în același loc, în aceeași celulă timp de două săptămâni”, a spus Ingrid Mocanu, joi, la Antena 3.

 Fostul vicepreședinte ANRP a povestit că în aceeași celulă stăteau 4-6 femei. Cât despre Udrea, ”supraviețuia mai bine ca mine, e mai puternică, face față bine la stres. E o persoană umană, de bun simț”, a povestit Ingrid Mocanu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…