Dezvăluire INCREDIBILĂ! O penală s-a dat de gol joi la Antena 3! Udrea și Băsescu, lăsați-o, că măcăne!

Dezvăluire INCREDIBILĂ! O penală s-a dat de gol joi la Antena 3! Udrea și Băsescu, lăsați-o, că măcăne!

Dezvăluire incredibilă făcută de o penală pe care ați văzut-o joi de dimineață făcând pe martira prin față pe la DNA! Martirajul, pentru că tot e ordin de la Dragnea să nu se micșoreze presiunea pe DNA, a continuat și joi seară la Antena 3. Unde „martira” Ingrid Mocanu, protejata lui Gabriel Oprea, a fost guest star la emisiunea lui Gâdea. Mocanu a fost consilier al fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea

Numai că surpriza serii a fost totală. Penala, luată de val, s-a dat de gol. Dezvăluind un fapt incredibil: la Târgșor a stat în aceeași celulă cu Udrea. Deși era martor într-un dosar în care blonda preferată a lui Băsescu era inculpată! Cine era ministru de Interne atunci? Bineînțeles, Gabriel Oprea. Chiar protectorul martorei, actual martiră. Câte sfori, și mai ales cine le-a tras pentru a fi posibil așa ceva? Total ilegal? Și care, cu siguranță, va declanșa obligatoriu o anchetă.

Udrea și Băsescu, lăsați-o mai ușor cu Binomul și Sistemul, că măcăne! Ce vedem noi deocamdată este că inculpata Leana a stat în celulă cu martora Ingrid. A fost o provocare ordinară, nu-i așa?

Fostul vicepreședinte ANRP Ingrid Mocanu susține că a stat în aceeași celulă cu Elena Udrea, la penitenciarul Târgșor, deși fosta blondă de la Cotroceni trebuia să nu influențeze martorii din dosar, iar reprezentantul ANRP era chiar martor, relatează Antena 3.

Dezvăluirea a fost făcută de fostul vicepreședinte al Autorității pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Ingrid Mocanu, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Întrebată dacă a cunoscut-o pe Elena Udrea, Mocanu a răspuns: ”Ne-am întâlnit la Târgșor. Ea era arestată și trebuia să nu influențeze martorii, eu eram martor. Și am stat în același loc, în aceeași celulă timp de două săptămâni”, a spus Ingrid Mocanu, joi, la Antena 3.

 Fostul vicepreședinte ANRP a povestit că în aceeași celulă stăteau 4-6 femei. Cât despre Udrea, ”supraviețuia mai bine ca mine, e mai puternică, face față bine la stres. E o persoană umană, de bun simț”, a povestit Ingrid Mocanu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”