Dezvăluire INCREDIBILĂ despre „GENUNCHE”! Fraților, dacă nu-și prinde scula în fermoar până deseară, ăsta ajunge iar ministru!

Dezvăluire INCREDIBILĂ despre „GENUNCHE”! Fraților, dacă nu-și prinde scula în fermoar până deseară, ăsta ajunge iar ministru!

Dezvăluire incredibilă despre „GENUNCHE”! Fraților, dacă nu-și prinde scula în fermoar până deseară, ăsta ajunge iar ministru!

Jurnalistul Laurențiu Colintineanu dă detalii din culise despre Liviu Pop-Genunche, nominalizat de Dragnea pentru portofoliul de la Educație.

La alegerile parlamentare din 2016, Liviu Pop nu a obținut al doilea mandat de senator la care aspirase, însă partidul l-a numit secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale. Ulterior, senatorul PSD de Maramures Sorina Pintea a anuntat ca renunta la demnitatea in care tocmai fusese aleasa pentru a ramane manager al Spitalului Judetean din Baia Mare. Urmatorul pe lista PSD din judet era Pop astfel ca acesta a depus juramantul ca senator si a renuntat la functia de secretar de stat.

Iată ce povestește Colintineanu:

„În ziua în care proaspăt numitul secretar de stat la Ministerul Educației Liviu Pop a ajuns la birou, ministrul Pavel Năstase era ocupat.

Secretara intrase în biroul ministerial să anunțe "vă caută domnul Pop". "N-am timp acum, să vină mâine", a răspuns ministrul.

A doua zi, Pop a revenit. De data aceasta secretara a anunțat sosirea "domnului Liviu Pop".

Năstase aflase între timp că Grindeanu îl numise pe Pop secretar de stat. Și a scăpat o întrebare.

Oare era același Pop pe care îl trimisese la plimbare cu o zi înainte?

Mai târziu, în biroul său, Pop își completa hârtiile de angajare. La aflarea salariului de secretar de stat, Pop s-a enervat.

I s-a sugerat de către un funcționar că poate ar fi mai mare salariul pentru un secretar 'de muncă' în locul unuia 'de stat'. Iar Pop anunța triumfător că el oricum nu va sta în minister pentru că va merge la Senat.

Era ianuarie 2017. La finalul lui februarie, Sorina Pintea renunța la mandatul de senator în favoarea managementului la spitalul din Baia Mare. Liviu Pop devenea senator.

Astăzi, Pop va deveni ministru.” 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…