Dezvăluiri despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi

Dezvăluiri despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi

Gigi Becali nu a ocolit nici subiectele mondene, amintind de dezvăluirile făcute de Cristian Rizea despre o presupusă relaţie între acesta şi Tania Budi.

„N-ai văzut ăla, că vezi doamne, cum îl cheamă pe ăla: Rizea. A venit nevastă-mea a și început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea. Odată am văzut-o și nici atunci nu am vorbit cu ea, vezi doamne, Gigi Becali, combinație cu Tania Budi. Doamne ferească-mă! Păi îmi trebuie mie femeia alta mie acuma? Doamne ferească-mă înțelegi? Minciuni. Deci te tulbură. Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu? Sau că, vezi doamne, nu știu cu ce judecător eram prieteni jucam table, dar nu am văzut în viața mea pe judecătorul ăla … Nu mă mai interesează, dacă nu mai am treabă cu lumea.”

“Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat şi Tania Budi, la scurt timp după apariţia postării.

În urmă cu ceva timp, Cristian Rizea a făcut declaraţii scandaloase pe pagina sa de Facebook despre Tania Budi. Fostul deputat ar fi acuzat-o pe vedetă că ar fi avut o relaţie cu Gigi Becali. Mai exact, pentru suma de 5.000 de euro, l-ar fi vizitat pe afacerist în camera nupţial din închisoare. Mai mult, cei doi ar fi fost amanţi pentru o lungă perioadă de timp.

“După ce a ajuns după gratii, Gigi și-a continuat stilul extravagant și, profitând de perioada când, cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului “Viitorul” Constantă, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București-Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul cu celebra divă.

Știu că acesta a încercat și să el profite de farmecele Taniei Budi la unul dintre drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în pachetul plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă.

Acesta este, de fapt, adevărul despre războinicul luminii, care vorbește despre moralitate, religie și valorile familiei atunci când este în public, el fiind, de fapt, un depravat ca mulţi alții. Până la urmă și ca și noi, ceilalți păcătoși, ne ghidăm după vechea vorbă românească, dar modificată și adaptată realităților noastre: “Să facă ce face popă, nu ce zice popă”. Poate, totuși, cineva curios să știe cum a devenit peste noapte Gigi Becali un mare miliardar? Continuarea în episodul următor din cancanul lui Rizea…”, a scris acesta pe Facebook. SURSA: ziareonline.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa