DEZVĂLUIRI/Ce lovitură la DNA pregătesc PENALII PSD cu Ponta la BUTOANE. Amănunte INCENDIARE

Victor Ponta s-a înţeles cu Liviu Dragnea să preia el funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, funcţie din care grupul PSD de la Cameră a cerut deja revocarea lui Valeriu Zgonea. Procedura va fi îndeplinită săptămâna viitoare, după ce parlamentarii se întorc din vacanţa de Paşte, dezvăluie Adriana Duțulescu pe BN24.ro.

Ponta a fost la şedinţa de grup a deputaţilor PSD, unde s-a făcut repetiţia generală pentru ce urmează să se întâmple. Respectiv, modificarea rapidă a codurilor penale, adică repetarea celebrei operaţiuni denumite de presă „marţea neagră”. În şedinţa de azi a grupului PSD de la Camera Deputaţilor, vârfurile de lance au fost finul lui Ponta, Marius Manolache, şi deputatul penal Cătălin Rădulescu, care le-au explicat colegilor că trebuie modificate cele două legi penale, pentru că din cauza lui Zgonea „au intrat pesediştii la închisoare”, referindu-se la faptul că Zgonea, un obişnuit al ambasadelor UE şi SUA, a blocat modificările în comisia juridică.

Concret, pe lângă amendamentele care vizează posibilitatea de acţiune a procurorilor DNA împotriva demnitarilor, grupul anti-justiţie din PSD doreşte să se introducă un articol care să interzică denunţurile dacă acestea se poduc la un an după comiterea faptei. Dacă denunţul nu s-a efectuat în decurs de un an, fapta să se prescrie. În plus, pesediştii vor neapărat ca parlamentarii să nu mai fie asimilaţi funcţionarilor publici.

Modificările legilor penale ar uma să se producă săptămâna viitoare, după înscăunarea lui Victor Ponta ca preşedinte al Camerei Deoputaţilor. De altfel, gruparea anti-DNA in PSD doreşte ca el să îşi asume această mişcare politică, având în vedere că data trecută, când ei organizau noaptea operaţiunea „marţa neagră”, el plecase din ţară pentru a nu fi complice la demersul lor.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă