DGPMB: Percheziții într-un dosar de proxenetism; două persoane - reținute

DGPMB: Percheziții într-un dosar de proxenetism; două persoane - reținute

Polițiștii bucureșteni au efectuat joi percheziții domiciliare la doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, aceștia fiind ulterior reținuți.

''Joi, 9 februarie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliile a doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, după ce au înlesnit unei minore, în vârstă de 15 ani, practicarea prostituției'', precizează DGPMB într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, din datele și probele administrate în cauză de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale — Poliția Sectorului 1, în perioada noiembrie 2016 — ianuarie 2017, a rezultat presupunerea rezonabilă că doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 37 de ani, ar fi înlesnit unei minore practicarea prostituției.

Astfel, joi dimineață au fost efectuate două percheziții, la domiciliile bănuiților, aceștia fiind conduși pentru audieri la sediul subunității.

În urma verificărilor efectuate, a fost reținută în sarcina unuia dintre bărbați și infracțiunea de act sexual cu un minor, în perioada iulie 2016 — ianuarie 2017 acesta întreținând raporturi sexuale cu victima.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu un minor, cei în cauză fiind reținuți și urmează să fie prezentați în fața magistraților.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...