DIICOT: 30 de kilograme de canabis, găsite în locuința unui bucureștean din Sectorul 2

DIICOT: 30 de kilograme de canabis, găsite în locuința unui bucureștean din Sectorul 2

Un tânăr de 27 de ani din Capitală, Sebastian Niculae, a fost reținut vineri de procurorii DIICOT, după ce în locuința acestuia din Sectorul 2 au fost găsite 30 de kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii și ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat joi o percheziție la locuința lui Sebastian Niculae, situată în Sectorul 2, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de 30 de kilograme de canabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum și o cultură indoor care conținea 16 plante canabis și 23 de grame de rezină de canabis.

De asemenea, au fost găsite sisteme complete de întreținere a culturii indoor de canabis (instalații de iluminat, filtrare a aerului, umidificare, irigare programată, reflectare a luminii, ermetizare și de încălzire) și sisteme complete de preparare și ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare).

Totodată, a fost ridicată suma de 5.100 de lei, susceptibilă a proveni din traficul de droguri, precum și telefoane mobile și cartele.

Sebastian Niculae va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public