Dinu Maxer rupe tăcerea după divorț. „Ne-am iubit mult. Nu ne-am certat, ne-am despărțit!”

Dinu Maxer rupe tăcerea după divorț. „Ne-am iubit mult. Nu ne-am certat, ne-am despărțit!”

Dinu Maxer (49 de ani) a dezvăluit adevărul despre divorțul de Deea Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. Hârtiile de divorț au fost semnate, în cursul zilei de marți, la notar, unde cei doi s-au înțeles și asupra partajului.

Lumea a început cu tot felul de aberații. Deea a ales calea tăcerii și m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinții mei, care s-au despărțit.

Ieri am semnat actele de divorț! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, a primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Cei doi au anunțat printr-o postare în social media că pun punct mariajului , după o relație de 18 ani, fără să dezvăluie motivele pentru care se despart. Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...