Directorul adjunct Apa Nova, despre filaj: Aveam o bănuială, dar nu probe

Directorul adjunct Apa Nova, despre filaj: Aveam o bănuială, dar nu probe

Directorul adjunct al Apa Nova București, Giovana Soare, a declarat, miercuri, la intrarea în sediul DNA Ploiești, că avea "o bănuială personală" cu privire la filajul la care erau supuși angajații companiei, dar că nu deține probe în acest sens. Giovana Soare s-a prezentat la sediul DNA Ploiești, ea fiind citată în calitate de suspect, după ce procurorii i-au schimbat calitatea inițială de martor.

Întrebată dacă avea cunoștință despre faptul că angajații companiei erau filați, aceasta a precizat că avea o bănuială.

"Eu am avut o bănuială personală, dar e bănuială, nu sunt probe. A fost o bănuială personală din cauza zvonurilor. Probe nu am avut niciodată", a declarat Soare.

Întrebată dacă personal s-a simțit urmărită, Giovana Soare a a negat.

În sediul DNA Ploiești pentru audieri se mai află, de peste o oră și jumătate, directorul general al Apa Nova București, Lavinia Săniuță , căreia de asemenea procurorii i-au schimbat calitatea din martor în suspect. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...