Disperați, infractorii deschid un nou front al minciunii! D.Voiculescu scrie că judecătorul Stan Mustață a fost asasinat.

Disperați, infractorii deschid un nou front al minciunii! D.Voiculescu scrie că judecătorul Stan Mustață a fost asasinat.

Disperați, infractorii deschid un nou front al minciunii! D.Voiculescu scrie că judecătorul Stan Mustață a fost asasinat. Mai mult, ca să vedeți de ce sunt în stare acești asasini morali și financiari ai României, el prezintă o declarație notarială care ar fi fost dată de Mustață din care rezultă că Voiculescu este nevinovat! Miroase tare rău a manoperă securistă! Cu Mustață mort și cu declarația notarială la dosar și cu niște judecători înscriși în PSD, Voiculescu va putea cere lejer reabilitarea, recuperarea bunurilor sechestrate și va putea și sume uriașe drept despăgubire de la statul român!

Judecătorul Stan Mustață a fost asasinat, scrie pe blog Dan Voiculescu. Judecătorul, care a decedat miercuri, la Spitalul “Carol Davila”, în urma unui infarct miocardic, era condamnat la închisoare pentru mită. Mustață ar fi încercat să scape de dosarul Institutului de Cercetări Alimentare, în care Voiculescu a fost condamnat la închisoare. De notat că instituțiile statului, ministrul justiției, liderii PSD și ALDE s-au mobilizat fără precedent în acest caz.

Redăm integral postarea lui Dan Voiculescu

„Judecătorul Stan Mustață a fost asasinat

Conform afirmațiilor publice ale lui Băsescu, Coldea spunea: „mâine îl luăm pe Mustață și o băgăm pe Camelia Bogdan”.
Astăzi, Coldea este bine mersi iar Mustață este mort.
În dosarul „I.C.A.”, acest judecător a avut curajul să spună: „nu sunt dovezi în acest dosar și nu am cum să condamn”.
Vă prezint aici declarația notarială dată de acesta.
Judecați singuri, dar profund, cu judecăți de valoare și frică de Dumnezeu.”

Declarația notarială dată de Mustață dar care se află la Voiculescu!!!

 O anchetă internă a fost demarată la Penitenciarul Jilava iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis joi un dosar penal de moarte suspectă. Ministerul Justiției a dispus trei controale la penitenciarele unde a fost închis Mustață iar Avocatul Poporului s-a autosesizat din oficiu, transmite Agerpres.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi că există posibilitatea constituirii unei comisii de anchetă parlamentară dacă ancheta Ministerului Justiţiei nu va face lumină în cazul decesului fostului judecător Stan Mustaţă în penitenciar.

La rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la România TV: “Cum putem trăi în continuare, spera în continuare în drepturile fundamentale, când vedem ce s-a întâmplat cu judecătorul Mustață. Cum a murit efectiv ca un câine părăsit. A fost condamnat la moarte? A omorât pe cineva? A violat pe cineva? (…) A murit. L-au chinuit, l-au târât prin penitenciare. Există o vină. Toate aceste abuzuri trebuie să rămână la fel ca până acum?”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…