Djokovic a tremurat incontrolabil în timpul finalei de la Turneul Campionilor VIDEO

Djokovic a tremurat incontrolabil în timpul finalei de la Turneul Campionilor VIDEO

În timpul finalei de la Turneul Campionilor a avut loc un moment bizar cu Novak Djokovic în prim plan. Sârbul a început să tremure incontrolabil la două zile după ce i s-a întâmplat același lucru în timpul partidei cu Daniil Medvedev.

Foto captura Twitter

Un moment bizar s-a petrecut în timpul finalei dintre Novak Djokovic și Casper Ruud. Într-un moment de pauză, sârbul a fost suprins de camere cum tremura incontrolabil pe bancă. Este cunoscut faptul că sportivul a fost chinuit de problemele medicale în ultima vreme. Chiar și așa el a reușit să câștige finala cu Ruud și să își adjudece al șaselea trofeu, egalând recordul lui Federer.

Momentul în care Djokovic a tremurat incontrolabil

În timpul unei pauze de odihnă, mâinile lui Djokovic au început să tremure incontrolabil atunci când acesta se ștergea de transpirație cu prosopul. În urmă cu două zile i s-a întâmplat același lucru și s-a stropit cu apă rece pentru a scăpa de această stare.

Grație evoluției spectaculoase de la Turneul Campionilor unde nu a pierdut nici o partidă, Novak Djokovic s-a ales și cu un premiu record de 4.74 milioane de dolari, potrivit Prosport .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...