DNA: Ofiţer din cadrul Poliţiei Capitalei - trimis în judecată pentru luare de mită

DNA: Ofiţer din cadrul Poliţiei Capitalei - trimis în judecată pentru luare de mită

Gabriel Necşulescu, la fata faptelor ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis vineri AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Gabriel Necşulescu pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriu că Necşulescu ar fi pretins în mod direct, cu titlu de mită, de la un om de afaceri, suma de 15.000 euro, din care ar primit prin intermediar, la data 5 martie 2010, suma de 25.000 lei, pentru a instrumenta, conform intereselor omului de afaceri, un dosar penal constituit la plângerea acestuia.

Ulterior, spun anchetatorii, în acelaşi scop, poliţistul ar mai fi pretins şi primit de la acelaşi om de afaceri, prin intermediar, diferite bunuri în valoare de aproximativ 6.500 lei.

În vederea confiscării speciale s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unui bun imobil din patrimoniul acestuia, informează DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”