Doamne, ce laș sinistru!/Ciolacu condiționează ședința Parlamentului pentru votarea guvernului Cîțu de aprobarea Departamentului pentru Situații de Urgență

Doamne, ce laș sinistru!/Ciolacu condiționează ședința Parlamentului pentru votarea guvernului Cîțu de aprobarea Departamentului pentru Situații de Urgență

Doamne, ce laș sinistru!/Ciolacu condiționează ședința Parlamentului pentru votarea guvernului Cîțu de aprobarea Departamentului pentru Situații de Urgență.

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și șeful interimar al PSD, a anunțat miercuri noapte la  România TV  că ședința plenului reunit al Parlamentului se va ține doar dacă va primi aprobarea Departamentului pentru Situații de Urgență și a Direcției pentru Sănătate Publică, dat fiind că au fost interzise evenimentele cu peste o sută de participanți.

„Mâine o să fim prezenți. De dimineață o să facem adrese la DSU, DSP, așa cum am văzut că a cerut domnul Marcel Vela. Dacă totul e ok, o să ținem ședința”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit  RTV.net .

Ciolacu a făcut referire la o decizie luată miercuri de Comitetul pentru Situații SPeciale de Urgență, care prevede ”restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, în spații închise, cu participarea a peste 100 de persoane, până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire”.

De notat însă că ședința de plen a Parlamentului este o activitate politică și nu e pe lista activităților ce trebuie restricționate.

Ciolacu a mai anunțat că PSD nu va vota guvernul Cîțu: „În cadrul PSD am luat o decizie politică clară că nu vom vota Guvernul Cîţu. Acest guvern, din punctul nostru de vedere, nu merită să fie votat. Totuşi PSD este o minoritate în acest moment, în Parlament. Responsabilitatea creerii unei majorităţi este a PNL. Eu merg pe buna credință a PNL, că vor un guvern. De altfel, fără noi, ar putea avea o majoritate lejeră, mai ales că toți ceilalți au spus că votează pentru”, a declarat Ciolacu la RTV.

Ședința de plen reunit este programată la ora 16.00. Până acum, PNL e singurul partid care nu a anunțat oficial dacă votează guvernul Florin Cîțu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…